_
Ferrari 348 TS
  • 2009. júl. 28.
  • 744
  • 2
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Eddig csak ez volt róla.
Gyártó: Panasonic DMC-FZ50
Fókusztáv: 63.9mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/400
ISO: 100
Készült: 2009. júl. 28. 14:27
Kevesebb
Több

mufracsek   2009. július 28.

Te nem adod fel. Vége az F1-nek, de te továbbra is fényképezel :)

mufracsek   2009. július 28.

Én most úgy vagyok, mint mikor tavaly Londonból hazajöttem: az ottani pörgés után itthon annyira állóvíz volt minden, hogy kedvem se volt még valahonnan hazafelé jövet kocsival se megtenni a kört. Aztán hozzászoktam ehhez, és tettem a köröket.
Most F1 alatt azért elégé felpezsdült az élet. Ahhoz képest az átlag napok semmitmondóak. Ráadásul az itthoni autóhelyzet alapvetően eléggé feltérképezett már, tehát csak a megszokott autók jöhetnek, újra kicsi az esély. Most nincs kedvem ilyenekkel játszani. Kell egy kis idő, hogy visszaálljak a normális kerékvágásba.

Zo HUN   2009. július 28.

Igaz. Bár az itthoni autóhelyzet korántsem feltérképezett-->Lamboboy szerint töredékét sem láttuk mág a magyar luxusautóknak.

Robi RS   2009. július 28.

Ez elég nyílvánvaló, hogy nem fog megfordulni az összes luxusautó a pesti nagy szállodáknál. Miért fordulna meg? Szal nem csak szerinte.

Zo HUN   2009. július 28.

Jaja. Néha én is ezen gondolkozom, hogy mi a ráknak jönnének az emberek a luxusautójukkal pont az Andrássy-Erzsébet tér-Roosevelt tér környékre?

mufracsek   2009. július 29.

Persze hogy nem jön mindenki. A Pest környéki városok - ahová a gazdagabbak kiköltöznek - házainak garázsait csak nem lehet végigjárni, hátha valamibe belebotlasz. Tehát amik nem szoktak bejárkálni a városba, arra úgy sincs esély hogy lássuk. Amik meg szoktak, azokból talán nincs is olyan, amit legalább két ember ne látott volna. Ezek után tényleg csak a külföldről hozzánk érkezők lehetnek az új fogások, de ahhoz meg túl sok időt kell várakozással tölteni, hogy hátha esetleg jön valami. Tehát a ráfordított idő és az eredmény nincs összehangban. Ráadásul ha az a valami megy, és menet közben látod, akkor az esély mégkisebb egy jó képre...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban