_
Mercedes S 65 AMG
  • 2009. jún. 03.
  • 534
  • 2
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Unalmas felni volt rajta, nem tetszett. (egy képem lesz még róla)
Gyártó: Panasonic DMC-FZ50
Fókusztáv: 8.2mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/320
ISO: 100
Készült: 2009. máj. 29. 16:08
Kevesebb
Több

korrektor   2009. június 03.

Na ne, már ez is pengének számít? Milyen időket élünk?

Mazsesz   2009. június 03.

Azért egy picit elhamarkodottnak érzem a hozzászólásod korrektor...
Nem tudom tisztában vagy-e ennek az autónak a teljesítményével, az árával és a gyakoriságával. Mert ha tisztában vagy mindezekkel akkor azt hiszem nem kérdőjelezed meg a pengeségét.
És ha azt mondanád: De ez is csak egy S osztályos Merci függetlenül attól amit mondtam, akkor megkérdezném, hogy mitől örül jobban valaki egy Scuderia F430-nak, mint egy simának? Még talán kevesebb is a különbség a 2 között, mint egy sima S osztály és e között...
Ettől függetlenül persze a saját döntésed, hogy melyik autót tartod pengének és melyiket nem, de nem én sem szólok le egy "régi" Morgan-t azért, mert nekem nem tetszik és nem tartom nagy durranásnak... Mert tudom, hogy penge.
Remélem nincs harag, csak egy vélemény, mint a tied.:)

lac0072   2009. június 03.

Szerintem ha már AMG feliratos akkor már azé penge verda. :-)

Zo HUN   2009. június 03.

korrektor: Ha most vicceset akarnák válaszolni, akkor azt mondanám, hogy: Válság van! :-D/Szerintem egy S65 penge!/lac: Azért túlzásokba ne essünk...Akár Ladára vagy Trabantra is rakhatok AMG feliratot, és azért az még sem penge :P.

I\\/I4R[ł   2009. június 03.

Én csak a tényleg AMG-ket fotózom. Mufra mindig jön, hogy kiáll egy nap és lefotóz minden AMG-t és akkor 6 oldal lesz ... Ki kell majd ábrándítanom, a 60%-a AMG packos lenne, amit nem fotózok...

korrektor   2009. június 05.

Jó, igazatok van, szubjektív a penge, szóval... ez tényleg így van, sokat gondolkodtam ezen múlt héten.. kifejtem szívesen, hogy mire jutottam. :)
Tényleg ismerem a teljesítményét, árát, stb, de szerintem akkor sem penge, mégpedig azért, mert ÉN nem szeretem. Ez szubjektív. De én azt minősítem pengének, ami mondjuk ritka. Egy haver a múltkor 10 percig folyamatosan füstölgött magában, mert lemaradt egy 599 GTB-ről.. én meg csak néztem, mert nem tudnék sírva fakadni (Ő sem tette, csak egy fordulat) azért, mert nem tudtam lefotózni egy autót... Sokat számítanak nekem, de ennyit nem.. legalábbis nem egy 599. Egy Dinóért én is sírtam volna.. :) Szubjektív.
Summa: Szerintem a ritkaság a penge, vagy a nagy újság (nem új rendszámos Merci vagy Maser, hanem pl. új Phantom DHC).
:)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban