_
égi fények, nem szerkesztett kép
  • 2009. ápr. 09.
  • 305
  • 1
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Optikai zoommal közelebb hoztam a lemenő Nap korongját akkor amikor már a szemközti hegy gerincén túl volt, de a fák között még átvilágított.
Gyártó: Kodak EasyShare ZD710 Zoom
Fókusztáv: 63mm
Rekesz: f/3.7
Zársebesség: 1/400
ISO: 64
Készült: 2009. ápr. 07. 18:49
Kevesebb
Több

zsu68   2010. július 03.

Csodás!Nekem elég egyszerű gépem van,de nagyon szeretem.Egyszer elküldtem egy téli képet az egyik barátomnak,aki visszaküldte "kikozmetikázva" , megmutattam a fiamnak,aki erre azt mondta,hogy szép,de nem ezt láttam,és ebben tökéletesen igaza volt,így az én képeim mind smink nélkül vannak,de nem is tartom magam fotósnak,csak szeretem megörökíteni azt,ami tetszik valamiért.Viszont,gyönyörű képeket lehet készíteni szerkesztve,az is igaz.

lordgeorge   2010. július 03.

Hát persze, hogy igazad van! Vannak esetek amikor fel sem lehetne vinni a képet "natúr" állapotában. Egy gyönyörű rózsát képzelj el, aminek az egyik szirmát megrágta a csiga! - ha úgy viszem fel, csak sajnálni tudom és elátkozni a csigát, de "renoválva" gond nélkül lehet megcsodálni a szépségét. Egy fotó egy esztétikai élmény, én megmutatom és Te látod! Én tudom, hogy milyen volt és milyen lett, (mert azt nem lehet elfelejteni) - és nekem ez az élmény! Ha Te meglátod és tetszik, akkor Neked az akkori látványa az élmény mert nem tudhatod, hogy eredetileg milyen volt (ha lehet rajta látni a "kínlódás" nyomait akkor az nem is lehet élmény)! Bocsánat! - és örülök a szavaidnak! Üdv.

zsu68   2010. július 03.

Üdvözöllek! Egyetértek azzal,amit írsz,így igaz!
Nekem még van hova fejlődnöm......és ha már a csiga is szóba került,nem tudom miért van eszmei értéke,amikor olyan pusztítást csinálnak a kertben,hogy őrület.......s ez az,amin nem lehet már retusálni.......de így alkotta meg a természet és sok hozzáértő.....:)

Nagy Gáborné   2021. január 30.

Ez egy gyönyörű fotód! Még nem láttam! Csodálom és gratulálok!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban