_
Alain-Fabien , apám ütött ahol tudott!

Alain-Fabien , apám ütött ahol tudott!

lohere

Alan Delon 1962 Velence, Canes

  • 2013. jún. 21.
  • 344
  • 0
  • 0
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Róma - Az agresszió mindennapos vendég volt Alain Delon (77) házában, nemcsak volt feleségét, de a gyerekeit is rendszeresen verte, állítja apjáról a férfi legkisebb fia, Alain-Fabien (18).
----------------------- A Magyarországon is közismert francia sztár a szintén színészi babérokra törő fiú szerint szörnyen kegyetlen, így neki sosem volt normális élete. Alain-Fabien amint nagykorú lett, szinte elmenekült otthonról, amely valójában sosem volt az számára – árulta el a fiú az olasz Vanity Fair nevű magazinnak.

– A családom maga volt a pokol, a szüleim a legádázabb ellenségeim – jelentette ki.
– Sosem volt normális életem és talán nem is lesz soha. Amióta felnőtt lettem, próbálok a lehető legtávolabb kerülni tőlük – hangoztatta az interjúban Alain-Fabien, aki döbbenetes őszinteséggel rántotta le a leplet a milliók által bálványozott színészről.

– Apám nemcsak velem volt erőszakos, de a bátyám Anthony és az anyám is sokat szenvedett a dühkitörései miatt. Megtörtént például, hogy egyszer kisgyerekként megengedtem magamnak egy csínyt, és elloptam a robogóját. Ám sajnos ez rosszul sült el, és balesetet szenvedtem. Több töréssel, a fájdalomtól eltorzult arccal feküdtem a kórházban, ám apám ahelyett, hogy vigasztalt volna, ütött, ahol ért. De volt, hogy úgy bántott, hogy arra semmi okot nem adtam.

Alain Delon és felesége, Rosalie
boldogsága nem volt időtálló
Alain-Fabien Delon anyja, Rosalie van Breemen (47) holland modell, akit a filmsztár 1987-ben ismert meg, ám a boldogság a két közös gyermek, Anouchka és Alain-Fabien ellenére sem tartott sokáig. Az asszony ugyanis 2002-ben a férje zsarnoki természetére hivatkozva válókeresetet adott be. Az akkor nyolcéves fiú az édesanyjával maradt, de mivel nehezen kezelhető tiniként rossz társaságba keveredett, az apja elperelte a felügyeletet.

– Hollandiában éltünk, ahol könnyen lehetett fűhöz jutni. Anyám persze azonnal drogosként kezelt és elvonóra küldött, ahonnan megszöktem, és a hajléktalan fiatalok szállóján kötöttem ki. Ezután kerültem apámhoz, de minek?
Kevesebb
Több