_
Kilpeck Autumn 2011 - Church
  • 2013. márc. 14.
  • 544
  • 0
  • 0
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Csak kívülről Thomas Traherne a Hereford szívében a walesi Marches fekszik a kis falu Kilpeck. Lehet, hogy hiányzik egy pislogás, ha vezetés a Wales. Ugyanakkor a terület néven ismert walesi Marches furcsa hátország. Mint sok határ menti területek gazdag történelem és a mitológia. "The Battle of Evermore", írta és előadja Led Zeppelin és kíséri Sandy Denny, valóban elfogja a köztes jellege ezt a részét Nagy-Britannia olyan módon, hogy csak kevés művész volt képes. Cheltenham énekes-dal író Johnny Coppin is sikerült elkapni néhány zenéjét.



Kilpeck talán legismertebb a maga 900 éves templom, amely otthont ad a világ leghíresebb Sheela Na Gig. Bár kevés bizonyíték van arra, hogy támogassa a nézet, többféle Sheela Na Gig egyik aspektusát jelenti a pogány istennőnek, teljes mértékben uralja a szex és a születés, a féktelen az ellenőrző befolyása ábrahámi patriarchátus. Ez Sheela, meg magasan a falon a templom Kilpeck, vitathatatlanul a leghíresebb Sheela képek, bár számos más érdekes példák Church Stretton, Tugford és Holdgate. Kilpeck a Sheela Na Gig általában az egyik beszélt, és használják a fényképet.


Érdekes, hogy a név "Kilpeck" Úgy gondolják, hogy származik-ból Kil és a nevét egy korai keresztény remete nevezett Pedic. Ami az odaadás, az egyház adott Saints Mária és David. Ez azonban Dávid nem a védőszentje Wales, hanem egy másik, a helyi Szent Dávid, hogy kevés látszik tudni.

Régészetileg, Kilpeck templom érdekes az, hogy ez saját jogon, függetlenül ez Sheela Na Gig. Ahogy közeledünk a látogatók az egyház nem tudnak segíteni, de lenyűgöz a díszesen faragott fő ajtóban. A környező boltív tartalmaz különféle elemeket szép szász, kelta és még egy felületes viking művészeti stílusok. Sokak számára ez a dicsért, mint a megtestesítője a Herefordshire iskola szobrászat.




Furcsa módon, a templom épül egy hét oldalú domb, jelezve, hogy az oldal valószínűleg használt jóval a jelenlegi templom állt. Körül a felső külső fal a templom 89 konzolok díszesen faragott. A Sheela Na Gig a 28. gyámkő a templom déli fekvésű oldalán. Sajnos egyes konzolok voltak állítólag eltávolítjuk túlzottan lelkes viktoriánus nők, akik úgy érezték, hogy ők illetlen Krisztus templomban. Ugyanakkor ez a történet talán kellene venni egy csipet sót, mert ha ez igaz, akkor miért ment el az Sheela Na Gig ép? A helyi hiedelem, hogy a kép nem egy pogány istennő vagy akár egy buja nőt szemlélteti az egyik halandó halálos bűn, hanem az, hogy a kép ábrázol egy bolond megnyitásáról szívét akár Krisztus, akár az ördög ... attól függően, hogy ki vagy hallgass! Nem vagyok benne biztos, hogy veszek egyet.
http://indavideo.hu/video/Kilpeck_Sheelagh_Na_Gig
Sok más konzolok érdekesek. Egyes szörnyek ábrázolják az emberi fejek szájukban, míg egy másik ábrázol egy férfi játszik valamilyen hangszeren. Különös figyelmet érdemel a képet az Agnus Dei kezében egy máltai kereszt. Önmagában ez elkopott kép meglehetősen érdektelen azonban, amikor tágabb összefüggésében a föld körül lesz sokkal érdekesebb. A helyi terület Templar földet. A közelben Garway a Templar galambdúc a 666 lyukakkal. Valóban, Jacques de Molay, a Nagymester a templomos lovagok, látogatott Garway 1294-ben, mintegy 20 évvel azelőtt volt máglyán elégették.


Ha keres egy érdekes nap kirándulás Kilpeck és Garway biztosan felajánlja egy kaland.