_
  • 2015. dec. 15.
  • 395
  • 33
  • 9
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Máz: szitált porcukor, tojásfehérje és egy kevés étkezési keményítő alaposan sűrűre kikeverve. Adagot nem tudok, annyi porcukor, amennyit a tojás felvesz sűrű nyúlósan szakadó nem lesz.
Gyártó: NIKON CORPORATION NIKON D5200
Fókusztáv: 40mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/50
ISO: 1000
Készült: 2015. dec. 15. 19:08
Kevesebb
Több

nevetnijo   2015. december 16.

Ó, elkészült a máz is, csodaszép!!! Nagyon ügyes vagy!!!!

Rolling   2015. december 18.

Idén is oda tetted Magad,remek művek készültek.
Szép fotókkal ,étvágygerjesztőek. Grt!

iiilona   2015. december 20.

Gratulálok, jól sikerült, jól mutat a karácsonyi keksz. Időigényes, de az eredmény magáért beszél.

neogra   2015. december 21.

Minden évben megfogadom, hogy többet soha, de soha... De Krémusz mézeskalácsai olyan guszták voltak, meg a recept is új volt, hát belevágtam. A süti finom is lett, de a díszítés egy katasztrófa... Felét meg kellett ennem, mert olyan rondák lettek, de a másik fele is csúnya. A máz megszáradt, azzal nincs baj, de a vonalak mind görbék, meg egye-bugyák. Szerencsémre, csak 1/2 adaggal próbálkoztam.
Hát gyanítom, ezt sem nekem találták ki...

Krémusz   2015. december 22.

Dehogynem, neogra, csak gyakorlat kell hozzá. Én 25 éve sütöm...., amúgy meg legegyszerűbb, ha bekened kacskaringósan, aztán kész, akkor direkt lesz girbe-gurba :)

neogra   2015. december 23.

Gyakorlat + kézügyesség. Az utóbbiból nekem nem sok jutott...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban