_
Hűsítő leves
  • 2012. aug. 05.
  • 431
  • 21
  • 14
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Tejszínes kovászosuborka- krém levesrecept!5-6 db jó hideg kovi ubit összedarabolok és egy kis lével együtt+ kicsi bazsalikommal együtt botmixerrel pépesítem. hozzáadok 1 dl tejfölt, 0,5 dl tejszínt és még 1,5-2 dl kovi ubi lét, és jól összekeverem. Esetleg még higítható tejjel. Ízlés szerint tálaláskor lehet bele tenni összevágott friss kaprot, vagy pirított zsemlekocát. Kész! Ilyen egyszerű! A lényeg, hogy jó hideg legyen minden hozzávaló!
Gyártó: Fujifilm FinePix S2950
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/3.4
Zársebesség: 1/75
ISO: 400
Készült: 2012. aug. 05. 13:02
Kevesebb
Több

klari50   2012. augusztus 05.

Köszönöm! Aki szereti a kovászos ubit, annak ez a leves is ízlene biztosan

bokamari   2012. augusztus 06.

Hát, én határeset vagyok!!
kapor nem kell:(

iiilona   2012. augusztus 08.

Klári kipróbálom! A koviubit szeretem.

Zsazsa anyo   2012. augusztus 08.

Nagyon klassz! Lehetne receptet is...??? Jó sok kaporral
az igazi!:)

klari50   2012. augusztus 08.

Ilona, Zsazsa ! A receptet a kép alá feltettem!
Pillanatok alatt kész van, és jó hidegen kellemes ebben a melegben!

klari50   2012. augusztus 08.

Mária! Pár nap múlva ki is próbálhatod a receptet!

Ildi, Neked is köszönöm!

Zsazsa anyo   2012. augusztus 08.

Nagyon köszi a receptet Klári! Utóhatások nincsenek?:))))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban