_
Turai-Schossberger-kastély
  • 2011. nov. 06.
  • 2289
  • 16
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 500D
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/11.0
Zársebesség: 1/350
ISO: 400
Készült: 2011. júl. 02. 14:38
Kevesebb
Több

lazyp   2011. november 09.

... szép kép, szép kastély ...

zo_zo   2011. november 17.

...beengedtek ekkora géppel fotózni?...engem nem. :(

king55   2011. november 17.

Meg kellett küzdeni.Biztonsági őr,portás,jegyszedő és atyaúristen egyszemélyben ,15 ezerért szívesen.Na az nincs.Nejemmel halmozottan profinak nézte a 2 canont.Idióta világ ez.A kommunizmusban kitették a táblát,mindjárt tudtuk,hogy katonai objektum.Na ott nem máshol bármikor lehetett.Na kérem én nem ilyen demokráciát akartam.Ez már sok helyen előfordult.Volt ahol nyilatkozatokat kellet aláírnom,hogy nem használom fel.(Tóalmás):D

zo_zo   2011. november 17.

Nálam az állvány szúrta szemét a biztonsági őrnek. Először nem tudta mi az. Bemutatkozás után /állvány -bigyibá -bigyibá-állvány/ rájött, hogy fotózni is fogok és ugyanazt nekem is elmondta mint Neked.
Visszavittem az állványt az autóba és meg kellett ígérnem neki , hogy nem fotózok, különben be sem engedett volna.
Voltatok bent is?

zo_zo   2011. november 17.

Tóalmáson már lehetett fotózni. Mi is odamentünk.

king55   2011. november 17.

Igen .Bent már nem volt hatásköre.:) Az a baj nyáron nem lehet eldugni a gépet.Majd szatyorban kell becsempészni,visszük az ebédet.:D

zo_zo   2011. november 17.

:))) ...akkor majd a morzsák miatt fog szólni.

azsoltt   2011. november 24.

A biztonsági őr elég gáz az igaz. Főleg mikor kérdésemre hogy mi nyilvánul profi gépnek azt mondta: az amire ő azt mondja. De közöltem vele hogy magamnak fotózom és a gép nem profi, beengedte. Visszafelé még egy félórát beszélgettünk is. Elég sokat tudott a kastélyról.

king55   2011. november 24.

Tudod Zsolt magnóról beszélt mint a villamoson a géphang:D,mert nekem is ugyanezt mondta.Én is el szoktam beszélgetni az ilyen "illetékes" urakkal.Sok helyen jártam sok jó történetet hallottam de ez ami mostanában megy az az ország szégyene ,hogy kis fontoskodó hatalmi túltengésben szenvedő emberek döntik el ,hogy én mint sima turista és egyben amatőr fotós fotózhatok -e .Jártam Irakban siita működő mecsetben oroszoknál pravoszláv templomban és ott megengedték a fotózást .Szép hazánkban meg kell alázkodni és vitatkozni,hogy ezt tegyem egyre sűrűbben.Mert nem ez az egyetlen hely .tudnék mondani még egy párat.Vajon a külföldi turistákkal is így viselkednek lenyúlják őket egy kis pénzzel? Ország image.

szalay3   2016. január 26.

A fenti problémák valószínűleg rövid úton megszűnnek, mivel a kastély potom pénzért elkelt. "Valakiknek" kellett, hogy a saját lábukon álljanak. Neduddgi! (Rejtő Jenő)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban