Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
Saját ötlet, így a receptet is nagy vonalakban adom meg
Piskótalapot sütöttem egy gáztepsi nagyságút .1cm vastagságút. kb 4-5 tojás
Mascapone sajtkrémet kikevertem habosra porcukorral. 1 doboz trópusi gyümölcsöt leszűrtem és kivit kockára vágva hozzáraktam Így sárga narancs piros és zöld szín a fehér krémbe jól érvényesül. Kb 1-2 literes habüstbe beleszabtam a piskótát. 1 kört vágok majd belepróbálni ,hogy mekkora cikket vágjak ki. A krémet belerakom és a maradék piskótából lefedem a krémet Illesztgettem Hűtőbe 1 éjjel úgy átfagy, hogy kiboríthatom egy tányérra. finom lekvárral nagyon vékonyan bekennem, így ráragad a kivi szelet. Szintelen zselét főzök és a tetejénél kezdve kanállal rámerígetem. Nem ennyire macerás csak érthetően szerettem volna leírni. Nagyon finom , azért nincs kép a felvágás után, mert megette a Családom!!!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. július 13.
Lehetne receptet kérni?
faterphoto
faterphoto 2011. július 13.
A recept hiányzik a képhez vagy egy rővid leirás
Kősz-fat
Kedvenc utazásaink
Kedvenc utazásaink 2011. július 14.
Küldöm a recepteket!!!! Remélem sikerül
Kedvenc utazásaink
Kedvenc utazásaink 2011. július 14.
38 éve még cukrász voltam, és innen jön a saját ötletelés
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. július 14.
Köszi a receptet! Hasonlót szoktam én is késziteni.
Ki fogom próbálni!
faterphoto
faterphoto 2011. július 14.
kősz-fat