_
Jégmadár I.
  • 2015. dec. 05.
  • 240
  • 15
  • 7
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kevesebb
Több

Hermi   2015. december 05.

Csak bámulok, hogy mennyi madárfajtát találsz!

imre_hegyaljai11   2015. december 05.

Hermi: Mert keresem őket! Barátaimnak tekintem őket cserébe meglepő esetekben is közel engednek magukhoz. Megtaláltam a függőcinege fiókákat is, felteszem azokat is.

Hermi   2015. december 05.

Már az is nagy eredmény, hogy a barátaid, de én hiába is látnám őket, azt sem tudnám, mi a nevük...:-( Felénk nem jár ilyen madár, nincs a közelben halászásra alkalmas helyük....

imre_hegyaljai11   2015. december 06.

Hermi: 2011-ben kezdtem fotózni, gondolva a madarakra is. Akkor a veréb és a gerle volt a madár, ma már lényegesen többet ismerek. Ezt azért írom, mivel akkor jöttem rá, hogy közvetlen környezetünkben milyen sokféle madár él, csak figyelni kell rájuk. Pl.: a rozsdafarkú nevű aranyos madarakat saját kertünkben fényképeztem le, peddig addig azt sem tudtam, hogy létezik.

Hermi   2015. december 06.

Mivel én nem fotózok rendszeresen, csak alkalmi amatőr vagyok, én is lemaradtam a veréb-gerle-vetési varjú vonalon:-) Nagyra becsülöm a kíváncsiságodat, amivel be is tudod azonosítani a látott madarat!

imre_hegyaljai11   2015. december 06.

Hermi: Nemrégiben jártam Gyöngyösön a Mátra Múzeumban, ahol rengeteg preparált madár is van. Ott jöttem rá, hogy milyen sok madarat nem ismerek és még csak nem is láttam. Van még mire vadászni.

Hermi   2015. december 06.

:-)) Ez így szokott történni:-) Éppen a napokban említettem valakinek itt az indán, hogy minél többet tud az ember, annál jobban látja, hogy mennyi mindent nem tud még!:-)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban