_
Új városrész
  • 2014. nov. 24.
  • 281
  • 27
  • 16
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

iiilona   2014. november 24.

Köszönöm szépen Csillu. Örülök a véleményednek:)

iiilona   2014. november 24.

Mari, köszönöm szépen. Nagyon kezdett terjeszkedni a kisváros. Alig pár éve, itt még termőföld volt. Már az erdő aljáig terjedt. Nagyon szép házak vannak, erre.

iiilona   2014. november 24.

Zsuzsa, nagyon köszönöm. Örvendek a véleményednek.

anna schwelung   2014. december 03.

Dombtetőn a 21.századi harangtorony, amely láthatatlan sugarakkal juttatja el hozzánk a harangszót...

iiilona   2014. december 04.

Igen, Marika, szép helyen fekszik a városom. Látszik a fotón, a Kerekerdő egy hajításnyira fekszik a házaktól. Egyik közkedvelt kiránduló helye a városnak.

iiilona   2014. december 04.

Anna, mint általában igazad van, adótorony és sugároz sok felé..A déli harangszó is, a templom toronyban már automata módon indul. Felszámolták a harangozói állásokat. Még, faluhelyen (ott is mind ritkább) van harangozó. Viszont a toronyóráinkat, a varjak igazítják, már elég rég óta. Talán egyszer, ha lesz rá pénz megjavítják.

anna schwelung   2014. december 04.

Köszönöm, de nem akarok én az igazság bajnoka lenni, csak a kiválasztott képet aprólékosan nézem át - ezért nem is jut lehetőségem mindegyik feltöltött fotót megnézni - és annak kapcsán irigálok valamit.

iiilona   2014. december 07.

Kár, bizony Marika, hogy minimum egy templom toronyóra nem jár, a három közül. Csak azért, nem mind, hogy ne az legyen, hogy "toronyórát láncostól" szeretnék. A varjak nagy csapatban, meg Hitchcoc, Madarak c.filmjét juttatja eszembe.Brrrrr.

Kedvencnek jelölték
Albumokban