_
Szabadtéri fotókiállítás 2
  • 2012. máj. 19.
  • 420
  • 1
  • 16
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Mindegyik fotótábor lejártával válogatott képanyagot láthattunk a kiállítótermekben, most pedig tíz év távlatában a több száz gyerekekről készült felvétel közül egy ötven darabból álló, reprezentatív gyűjteményes szabadtéri kiállítás mutatja be tizenkilenc fényképész munkáján keresztül az elmúlt évtized gyerekközpontú képi lenyomatait.
A felvételek készítői: Antal Levente (Sepsiszentgyörgy), Balázs Ödön (Székelyudvarhely), Bartók Izabella (Sepsiszentgyörgy), Czire Alpár (Székelykeresztúr), Erdély Bálint Előd (Székelyudvarhely), Fekete Réka (Székelyudvarhely), Flórián Csaba (Béta), Fülöp Lóránt (Agyagfalva),
Hlavathy Károly (Sepsiszentgyörgy), Kerekes István (Kazincbarcika - Magyarország), Kibédi Sándor (Székelyudvarhely), Kozma Erzsébet (Zetelaka), Péter Zoltán (Székelyudvarhely), Szabó Tamás (Székelyudvarhely, 1971-2010), Teutsch Alpár (Csíkszenttamás), Tiszavölgyi Zsolt (Füzesabony - Magyarország), Tóth Zsuzsanna (Hatvan - Magyarország), Vinczefi László (Sepsiszentgyörgy), Vitos Hajnal (Csíkszereda).
A Gyerekközelben című kiállítást május 18-27. között a Városi parkban lehet megtekinteni." - eddig az idézet -
Sok embernek nagyon tetszik az ötlet, olyan mint a kincskereső játék, keresgélünk a fák között és nagyon szép kincseket találunk. A fotók olyan anyaggal vannak borítva, hogy nem árt az eső nekik. Az eredeti fotók nagyon szépek és jók. Nekem csak ennyire sikerültek. Azért tettem fel mert eredeti ötletnek tartom.
Gyártó: NIKON COOLPIX L23
Fókusztáv: 13.6mm
Rekesz: f/5.3
Zársebesség: 1/60
ISO: 180
Készült: 2012. máj. 18. 13:09
Kevesebb
Több

iiilona   2012. május 19.

Márti nagyon szépen köszönöm. A dicséret a fotóst illeti!

bokamari   2012. május 20.

Ilona!!
Nagyszerű a sorozatod!!
Köszönöm, hogy elhoztad nekünk és ilyen jól:)))

iiilona   2012. május 20.

Mari, én kö9szönöm a figyelmedet és a véleményedet. Örülök, hogy megmutathattam egy csodás fotókat!

iiilona   2012. május 20.

Köszönöm szépen Ágika, nagyon örülök ennek, de a dicséret a fotósokat illeti, meg a szervezőket!

iiilona   2012. május 20.

Köszönöm szépen Marika. Csupán bepillantást szeretem volna mutatni, a csodálatos kiállításról, nagy közönség nézegeti! Örülök, hogy tetszik az ötlet!

iiilona   2012. május 20.

Köszönöm szépen Marika. Csupán bepillantást szeretem volna mutatni, a csodálatos kiállításról, nagy közönség nézegeti! Örülök, hogy tetszik az ötlet!

tosia   2012. május 21.

Ilona nagyon örülök,h feltettél őket és infóval is gazdagítottad.
Jó fotók jó fotókról ! :)

iiilona   2012. május 21.

Krystyna, nagyon, nagyon örülök a véleményednek. Köszönök szépen mindent! ♥

tacsifoto   2012. május 23.

Érdekes és szimpatikus dolgokat írtál. Ez a gyermekközpontú kiállítás nagyon humánus és emberi téma, nem emlékszem, hogy itt valaha volt ilyen.Követendő példa. Gondolatban veled jártam a kiállítást, és keresgéltem a szebbnél szebb fotókat.
Jó és szép élmény lehetett.
Köszönöm, hogy megosztottad velünk.

iiilona   2012. május 23.

Én köszönöm Neked Tacsi, a kedves szavakat és a figyelmedet! Bizony én is most találkoztam ilyenforma fotókiállítással. Mondhatom, hogy nagy sikernek örvend. Ez a zöld környezet, a hatalmas fák, még jobban emelik a kedves fotók hatását. Minden nap valami mást fedezek fel!

Chromcsi   2012. május 24.

Köszönet érte, a magyarázatért külön. Nekem nagyon tetszett ! :)

iiilona   2012. május 24.

Kedves vagy Chromcsi, én köszönöm a figyelmedet, az külön öröm, hogy tetszik is Neked. A park nagyon szép, és szívesen járok arra, de most mikor megyek, egyszerre szembe kerülök egy édes kis gyermek fotóval. Jó érzés!

Kedvencnek jelölték
Albumokban