_
(gát)futó pálya
  • 2015. júl. 14.
  • 209
  • 11
  • 4
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon IXUS 155
Fókusztáv: 4.3mm
Rekesz: f/3.0
Zársebesség: 1/500
ISO: 200
Készült: 2015. júl. 14. 16:54
Kevesebb
Több

ibi67   2015. július 14.

Azért, hogy senki se lépjen a friss festésre, a pályát 1 hete nyitották meg, nem értem, miért nem előtte festettek. Ha valaki nem néz a lába elé, elesik.

anna schwelung   2015. július 16.

Mit értesz megnyitás alatt ibi67? A felfestés előtt korlátok közt folyt a munka és azzal, hogy elvették a kerítést, megnyitottnak minősült a pálya? Ezek az akadályok huzamosabb ideig ott voltak, vagy éppen a festés időszakában jártál ott?
Nem ellened játszottam most a vallató szerepét, csupán a tisztánlátás miatt. Hiszen ismersz, én is gyűlölöm a slendrián munkát minden területen.

ibi67   2015. július 16.

Most egyik oldalról elvették az akadályokat, másik oldalon lezártak 250 méter. Ennek aztán tényleg semmi értelme, mivel félig felbontották a rekortánt (ott ahol szűk az út) és járdát csinálnak. Nem is közlik, menj le a lépcsőn, ess hasra a Duna parton, csak azért, mert a már megcsinált munkát fel kell bontani. Látták előtte is, hogy keskeny. Én őszintén szólva örültem neki, mert, ha futok, nem szeretem a turista csoportot a futópálya szélességében és örültem, hogy nem jönnek le bicajosok a Duna partra. Bergamo óta nem kedvelem a bicikliket, főleg, ha a járdán tekernek és csengetnek. Egyik oka, hogy visszajöttünk Budapestre pont az, hogy reméltem, végig lehet sétálni egy járdán vagy futni egy futópályán bicajosok nélkül. Anyám eröltette a bicajozást, 12 évesen meg is tolt, de sose tanultam meg, nincs hozzá egyensúly érzékem. Inkább legyalogolok 20 km-t mint biciklizzek. Bergamoban a legrosszabb az volt, mikor le akartak zavarni a járdáról, 2 cuccal a kezemben, mert nem tudtak előzni, mikor nem mentem le 5 percen keresztül csöngetett mögöttem, mondtam neki, hogy ő van járművel, menjen le ő. Én gyalogosként a járdán maradok. Szóval, lehet, hogy vissza kell térni a Városmajorba, az önkormányzat által megcsinált pályára, azt legalább nem túrják mindig.

ibi67   2015. július 16.

Bocsánat, ha ki vagyok akadva néha, de gyalogos menjen a járdán, biciklis a bicikli úton vagy az úttesten, futó a futópályán.

Kedvencnek jelölték
Albumokban