_
kerékpárutat építettek a szabadstrandon
  • 2014. jún. 11.
  • 57
  • 6
  • 4
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyártó: OLYMPUS IMAGING CORP. VR360,D760
Fókusztáv: 8.3mm
Rekesz: f/11.0
Zársebesség: 1/160
ISO: 100
Készült: 2014. jún. 11. 12:00
Kevesebb
Több

Rolling   2014. június 12.

Végre normálisan tervezték,de csak egy részén.
Itt,nem a kipufogógázt szívjuk,,,mint a Balcsi kerékpár útjain.
Svájcban végig a Genfi tó mellett tekerhetünk.Kivéve a magán villák,kikötők,,

ibi67   2014. június 12.

Nem lenne rossz, csak itt a strandon, fürdőzők ácsorognak a kerékpár úton (nincs máshol árnyék), füvet kitaposták, gyerekek játszanak a strandon. Mindenki megszokta, hogy itt fürdik (szebb volt, mint a fizetős strand). Tegnap a napozáshoz kb. 20 centire a kerékpár úttól találtunk félárnyékos helyet. Legközelebb nem jövök ide. A strand harmadát elvették a fürdőzőktől. Megértem, hogy szép, csak nekem nagyon meglepő volt. Tavaly nagyon szerettem ezt a standot, idén már nem tetszik.

ibi67   2014. június 12.

Itt a stranddal párhuzamos utca sem nagy forgalmú. Mindennek megvan az előnye és hátránya is. A fürdőzők elvesztettek egy strandot. A bicajosok nyertek egy bicaj utat. Én úszni szeretek.

ibi67   2014. június 12.

Biztos, hogy az én hibám. Sose volt jó egyensúly érzékem. Nem tanultam meg biciklizni. Bergamoban mindenki a járdán biciklizett és rácsengettek az emberre a járdán. Néha meg voltak sértődve, hogy a fél méteres járdán szatyorral a kezemben a járdán merek menni, és nem engedem előre őket. Ez a maradék kedvemet is elvette a biciklizéstől. Úszok, gyalogolok, futok. Szeretem a nem aszfaltozott, kis utakat. Mindig sajnálom, ha valahol aszfaltoznak vagy fát vágnak ki.

Kedvencnek jelölték
Albumokban