_
trattoria degli alpini bergamo
  • 2011. aug. 10.
  • 150
  • 3
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Kodak EasyShare C813 Zoom
Fókusztáv: 6mm
Rekesz: f/4.8
Zársebesség: 1/294
ISO: 80
Készült: 2011. aug. 10. 12:40
Kevesebb
Több

ibi67   2011. augusztus 11.

Köszi. Az alpinik főleg a pálinkájukról és a forralt borról híresek.

iiilona   2011. augusztus 12.

...azért, egy kis kupica, ...kóstolni, nem árt meg.

ibi67   2011. augusztus 12.

Jó a pálinkájuk, ők főzik.

iiilona   2011. augusztus 12.

Igy gondoltam én is. Merre járunk, csak meg kóstoljuk a helyi jelegzetésséget. Úgy Magyarországról, mindenki barackpálinkát visz ajándékba, Erdélyből szilvapálinkát és így tovább. A németeknél, cseheknél sőrt ittunk, aztaaa a görögök pálinkáját hogy iz...

Mária képei   2011. augusztus 12.

az biztos,hogy egy kis kóstoló nem árt meg ,ebéd előtt biztosan jól esett egy kupica

ibi67   2011. augusztus 13.

Ha meglátod Olaszországban az alpini szót, a grappa és a húsok, illetve a forralt bor és a sült gesztenye a helyi specialitás.

ibi67   2011. augusztus 13.

Érdekes, Italiában a grappát ebéd után isszák, az emésztés segítésére. Úgy se rossz. Olyan is van, hogy a kávét "javítják fel" pár csepp grappa-val.

iiilona   2011. augusztus 13.

Mindenikből, ettem, ittam, alpinit nem. Remélem részem lesz benne.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban