Gyártó: | NIKON CORPORATION D3100 |
Fókusztáv: | 38mm |
Rekesz: | f/8.0 |
Zársebesség: | 1/60 |
ISO: | 100 |
Készült: | 2013. jún. 01. 20:05 |
Gyártó: | NIKON CORPORATION D3100 |
Fókusztáv: | 38mm |
Rekesz: | f/8.0 |
Zársebesség: | 1/60 |
ISO: | 100 |
Készült: | 2013. jún. 01. 20:05 |
bokamari
bokamari 2013. június 04.
Na, ezt megjegyzem:))
hun27
hun27 2013. június 05.
Melyik részét bokamari? :)
hun27
hun27 2014. január 19.
Annadorka - ahogy a kép neve is mutatja házi kakaós csiga - mint minden képet a készítője a saját ízlése szerint nevez el - ez a recept ami alapján készítettem és amihez a keletkezéstörténetet is írtam a fenti helyeken is megtalálható: http://www.femina.hu/recept/a_tokeletes_kakaoscsiga_re... http://www.magyarvagyok.com/kultura/konyha/receptek/su... ahogy olvashatod ez a régi recept és nem az amivel a pékségekben is találkozhatsz mostanában
hun27
hun27 2014. január 19.
Annadorka csak azt tudom mondani, hogy próbálkozz tovább hiszen annyi recept van már a neten elérhető közelségben - vagy ha sikerül szert tenned egy pék ismerősre akkor tőle megkérdezheted a receptet. Bár ugyanolyat sütni mint a pékségi biztos nem lesz egyszerű hiszen nemcsak a tészta számít és az elkészítése hanem az is hogyan és miben sütöd. További jó keresgélést
Yarner
Yarner 2014. január 21.
Annadorka: Sok pékségben árulnak kelt csigát - van, ahol mindkettőt lehet kapni. Nekem egyik alapvető csigaélményem a gimi büféje volt, ahol isteni kelt kakós csiga volt (vesztemre) a 90-es évek elején. Ne legyünk vonalasak.
Mindenesetre itt van leveles recept is: http://www.origo.hu/tafelspicc/technologia/20131023-a-...