Gyártó: | NIKON CORPORATION D3100 |
Fókusztáv: | 42mm |
Rekesz: | f/5.3 |
Zársebesség: | 1/60 |
ISO: | 250 |
Készült: | 2012. dec. 20. 18:46 |
Gyártó: | NIKON CORPORATION D3100 |
Fókusztáv: | 42mm |
Rekesz: | f/5.3 |
Zársebesség: | 1/60 |
ISO: | 250 |
Készült: | 2012. dec. 20. 18:46 |
csuru
csuru 2012. december 23.
Nagyon jol nerz ki, biztos nagyon finom,:)
hun27
hun27 2012. december 23.
igazán finom volt -sajnos a szentestére már nem maradt belőle:)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. december 28.
Nagyon gusztusos! A gesztenyés tölteléket leirnád? Kacérkodtam én is vele,
de még soha nem készitettem.
hun27
hun27 2012. december 28.
Zsazsa anyó - feleségem : a gesztenyés töltelékből többfélét kipróbáltam már - most fél kg lisztből sütöttem a gesztenyéset ehhez fél kg gesztenyemasszát vettem, ízlés szerinti vajjal (nálam ez kb.: 10dkg) és porcukorral kikevertem, ehhez lehet adni még rumaromát is ha valaki szereti - illetve lehet úgy is, hogy vaj és cukor helyett sűrűre főzött vanília pudinggal kevered el. - szerintem érdemes kipróbálni mert nem macerás - hiszen se felfőzni se darálni semmi ilyet nem kell vele tenni :)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. december 28.
Nagyon köszönöm! Elképzelésem nekem is volt a töltelékről, de biztosra akartam
menni:) Ez a gesztenyés krém még tortába is nagyon jó! Ki fogom próbálni!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. december 28.
Boldog Új Évet Kivánok!
hun27
hun27 2012. december 28.
Szívesen, és várom a gesztenyés süti képét - ha elkészült:), a vanília pudingos gesztenyés verzióval a kislányunk 1 éves szülinapi tortája készült - és isteni volt.
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. december 28.
Most tettem hidegre a sharlotte tortát, de jövő héten elkészitem és megmutatom!