_
IMG 8383
  • 2011. ápr. 14.
  • 179
  • 1
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 50D
Fókusztáv: 10mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/13
ISO: 1600
Készült: 2011. febr. 25. 18:41
Kevesebb
Több

moyirto   2011. április 22.

szép! itt asszem nem voltam, vagy nem ismerem fel. csak nem a szt. péter?
grat!

holloo   2011. április 22.

Kösz! Nem, ez nem a Szt. Péter, hanem a Santi Ambrogio bazilika. A bazilikát a következő kép (IMG8386) mutatja kívülről. Egy kisebb utcában van, véletlenül jártam arra.

holloo   2011. április 22.

Egyébként a Szt. Péterről is lesznek majd képek belülről is, csak idő és kedv kellene a képek megszerkesztéséhez és feltöltéséhez. De most - egyelőre - itt a nyár, kevesebbet ülök a gép előtt.

csiri40   2012. augusztus 13.

Kedves holloo!!!!! Ezt a fotót is szívesen venném az """oltarok"" gyűjteményembe, továbbá, ha magadtól is küldenél, örömet szereznél..... Jó volt veled végigjárni Rómát, sok-sok évvel ezelőtt jártam ott, akkor még fekete-fehér fotókat készítettem Smena 4-es gépemmel. Mai szemmel, még arra sem érdemesek, hogy beszkenneljem őket.....

holloo   2012. augusztus 13.

Köszönöm a meghívást, ezt is feltöltöttem a gyűjteménybe. Jártamban-keltemben (főleg a nyaralásaim során) be-be megyek egy-két templomba, és ahol lehet, ott fényképezek is. Nem fogom elfelejteni, ha fényképezek valami szépet, ami a gyűjteménybe illik, akkor majd fel fogom oda is tölteni. Majd szétnézek a régebbi képeim között is. Ami a régi, filmre készült, esetleg kevésbé éles, fekete-fehér képeket illeti, nincs azokkal semmi baj, hiszen minden fénykép elsősorban az emlékezést segíti, arra pedig tökéletesen megfelelnek így is. Ma egyébként is nagy divatja van a "retro" fényképeknek, amikor is egyáltalán nem a minőségen van a hangsúly, hanem a látványon, ami esetleg már nem jön vissza sohasem.

csiri40   2012. augusztus 13.

Valahol igazad van, mert vannak eltűnő szép helyek is.... gondolok itt egy városrendezésre.... már magam is átéltem városunkban nem is egyszer .....

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban