_
Felújított Petőfi S. utca

Felújított Petőfi S. utca

Hisika

  • 2010. máj. 20.
  • 1502
  • 0
  • 11
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Örök rejtély marad számomra, hogy a sok milliárdból felújított új Főutcában miért spórolták ki azt pár oszlopot amivel ezt meg lehetett volna akadályozni ..... Valakinek ötlete???
Gyártó: Nokia N95 8GB
Fókusztáv: 5.6mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/111
ISO: 160
Készült: 2010. máj. 14. 13:38
Kevesebb
Több

Lewad   2010. május 25.

Gondolom az áruszállítás fogalmáról még nem hallottál.

Hisika   2010. május 27.

Hogy én milyen hülye vagyok!! Arra tényleg nem gondoltam, hogy a árut szállítani csak szabálytalanul parkolva, a gyalogosok kiszorításával, a burkolat összetörésével érdemes. Örök hálám hogy felvilágosítottál!

Lewad   2010. május 27.

Az nem az ő hibájuk, hogy az éppíttető cég erre nem gondolt. Jászai téren szoktam járkálni reggelente, és ott is ez a helyzet sajnos. 6-7 kisteherautó bemászik szépen a felújjított térre, mert az úgy jó. 3 hely van nekik kialakítva, és sajnos nem elég, és messze is van. Meg gondolom messze is van, mert általában látszik, hogy a "faszom fog harminc métert gyalogolni ha meg tudok állni előtte is" elvet szokták követni. De sajnos előfordul, hogy tényleg pakolnia kell az embernek, és tényleg nem tud hol megállni, mert nincs hely.

Olika   2010. június 02.

Na most volt elegem, regisztráltam mert ezt nekem is kommentálni kell. Én itt dolgozom, tényleg nem lehet máshol megállni.
Jobb lenne ha félre sem állna? Vagy pakoljon az Erzsébet téri parkolóháztól? Ezt azért már nem kéne szapulni.

Hisika   2010. június 14.

Ezért kár volt regisztrálni...

A legnagyobb baj nem is az hogy így álltok meg, hanem hogy azt gondoljátok, hogy ez így rendben van.

És ha jön még néhány tucat hasonló parkolózseni és már a járdán sem marad hely akkor hová fogsz állni?

Mennyire sajnálom azokat a rohadt kapitalistákat, hogy a lepukkant városaikban (Bécs, München, Párizs, London, stb.) milyen macerás lehet az áruszállítás, hiszen ott egyetlen járdán parkoló autót sem láttam. Vagy lehet hogy ott nem is szállítanak semmit...??

szállító002   2011. május 20.

Kedves Hisika azt sem tudod miről beszélsz, Nem tudod milyen érzés 1-nap 30-40 boltot körbejárni és bepakolni oda az árút! Mindezt nyitva tartás időn belül nem egyszerű van aki ebből él Te okos és ha minden hol szabályosan parkol, a napi 40 boltból 20at jár körbe. És az állásától már búcsúzhat is , mert neked nem tetszik szerencsétlen hol parkol és végzi a munkáját ! A nyugati országokhoz ne is hasonlítsd a helyzetet ott mások a közlekedés körülményei !

Hisika   2011. május 20.

Kedves szállító002,

Köszönöm kedves hozzászólásod, amire csak azért nem reagálnék bővebben, mert teljes mértékben elfecsérelt idő lenne megpróbálnom meggyőzni Téged olyasvalamiről, amit láthatóan nem értesz...

"....mások a közlekedés körülményei...." Miiiiiiiiii Vaaaan??

Mi más? Ott talán teleportálják az árut?

további szép napot!

Rain Dog   2011. május 20.

A képeid döntő többsége teljesen jogos, és vérlázító, ellenben nagyon sok ökogyökérrel, akik itt tevékenykednek. A burkolatért valóban kár, attól én is vérszemet szoktam kapni, de tudsz jobb alternatívát? Külföld az meg külföld, ott valószínű olyanok mint szállító002 nincsenek annyit csesztetve és alulfizetve sem, ami sokat számít, ha plusz 50 métert kell cipelni mindent, feltéve hogy egyáltalán van hol megállni 50 méterrel odébb.

Hisika   2011. május 20.

Kedves Rain Dog,

Köszönöm az építő szándékú kritikádat, elismerem, hogy félreérthető módon fogalmaztam, hiszen valójában nem azok hibásak akik próbálnak túlélni (jelen esetben dolgozni) hanem azok a döntéshozók akik nem biztosítják a megfelelő munkakörülményeket....

Én is gyakran szállítók ezt-azt és inkább gyalogolok 50 métert minthogy rossz helyen álljak meg, de belátom hogy ez nem várható el mindenkitől.... Sajnos!

További szép napot!

alfagumibt   2011. május 23.

Ne is erőlködj. A magyar áruszállátók csak sírnak. Fel sem tudják fogni, nekik ez a munkájuk, rendesen kéne végezni, nem kifogásokat keresni, hogy miért irtózatosan nagy bunkó a legtöbb..Mintha valahol le lenne írva, hogy magyar áru szállító csak akkor szállíthat, ha a bejárattól számított 5 méteren belül meg lehet állni. Ha nem, akkor neki külön behajtót kell építeni, különben a munkája túl nehéz:-))
Mintha az autószerelő csak könnyű munkát vállalna, a pék fel lenne háborodva, hogy forró a kemence...Csak sírni tudnak, melózni egyik sem. Majd kihalnak ezek cégek, idővel és lesznek helyettük szolgáltatók. Ez ugyanis egy szolgáltatás, csak ők még nem fogták fel..