_
Emelkedünk
  • 2022. okt. 01.
  • 291
  • 14
  • 28
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: samsung SM-A405FN
Fókusztáv: 3.9mm
Rekesz: f/1.7
Zársebesség: 1/388
ISO: 40
Készült: 2022. szept. 14. 12:57
Kevesebb
Több

anna schwelung   2022. október 01.

Mindig felvetődik bennem, hogy a gondolat után talán a repülőút a leggyorsabb a távolság függvényében.
...'oszt az egy órás úthoz milyen sok idő járul a repülőtérre utazáson át a 2 reptéri ceremónia és a hazautazást figyelembe véve.
Érden lakó lányomtól a busz 17 perc alatt teszi meg a 15 km-es utat, aztán a megállótól hazáig 800 m-es sétához 10 percre van szükségünk.

anna schwelung   2022. október 01.

Még időben töltöttél fel Hermi! Leírom, bár amíg hétfőn vagy kedden nem áll helyre a rendszer, úgysem érkezik üzenet a hozzászólásról :-(
Azt figyeltem meg, ha valaki baromi sok fotót tölt fel, hazavágja vele az indafotót. Nem értem, mert nem commodore64-es a szervere az indának...
...de érdemes megnézned/megnéznetek a böngészés/feltöltés időrendben fül alatt, hogy Kálmán Gábor és gkalman /aki ugyanaz/ 8 azaz nyolc oldal képet töltött fel. Ezek nagy része 2011-2013-as sok ótvar kép... ...mondjuk számomra az is érthetetlen, hogy ezzel a tölts fel 6 képet egyenként százéves módszerrel, miként tudja megoldani. Bár ő is ügyes lehet, talán marcipan módszerét alkalmazza.
Meglehet tévedek ezzel az összeesküvés elmélettel, de tudom, hogy minden leállás előtt ilyen f@szkalapok százával toltak fel képeket. Legyen az bicska, kés, vagy valami vadbarom több százas kirándulós sorozata :-(

Hermi   2022. október 02.

Erzsike: Ez az egyik legjobb része a repülésnek, amikor felszállunk, imádom! Aztán mikor elértünk egy bizonyos magasságot, mindig eszembe jutnak Radnóti Miklós sorai:
"Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj":)

Hermi   2022. október 02.

Frangipani: Sajnos nem tartott sokáig, mert beértünk a Budapest felé tartó hidegfrontba, felhők között, felhőkben utaztunk. De jó volt újra repülni!:-)

Hermi   2022. október 02.

Anna: Bevallom, ilyen mélységekben még soha nem elemeztem a hibákat kiváltó okokat, igaz, mostanában nem sok képet töltök fel, a böngészőt meg szoktam nézegetni, elemezni. Jó, hogy van közöttünk olyan is, aki a dolgok mélyére lát!:)

evamail007   2022. október 02.

Nekem valamiért nem működik az Indafotó. Feltölteni sem tudok normálisan és kattintásokra sem reagál. Törölni sem tudtam a feltöltéskor keletkezett többlet képet. :( Ma megint töltöttem fel de nem is látom. :(

anna schwelung   2022. október 02.

Mivel - lehet nagy szavak - ez a valami sok év óta életünk egy része, foglalkoztat mi a franc van vele.
A böngésző egyébként egy nagy kalap sz@r. Hetek óta változatlan az ott lévő képek összetétele, még arra sem veszik a fáradságot, hogy kivegyék a sorból a 3. oldalon lévő fotót.
...melyen úgy kefélnek, mint a halálraítéltek.

anna schwelung   2022. október 02.

evamail007: Most egy hét alatt másodszor futottál bele, hogy nem műxik a rendszer! Szerencséd van, hogy csak ritkán jársz erre, keveset kell mérgelődnöd, mivel a másik fotófeltöltőt használod rendszeresen.
Ezt a választ is majd egyszer, valamikor olvashatod, ha a kis hülye gyerekek méltózatnak helyrehozni a rendszert. Akkor majd zúdulnak az üzenetek és láthatóvá válnak a duplázott, triplázott feltöltések.

Hermi   2022. október 05.

Marcipan: Nem örülnék, ha elmenne a kedved a feltöltésektől!!! Szívesen barangolok veled olyan helyeken, ahova magamtól soha nem jutnék el!!!!

Hermi   2022. október 05.

Marcipan: Igen, ez bizony a királyi mottó reciproka, ami most nálunk van... Igaz, a fotó nem is itt készült:-)

frangipani   2022. október 05.

Marcipan: csatlakozom Hermihez. Meg ne próbálj a fotóid nélkül hagyni, mert akkor irgum-burgum!!! Te vagy ennek az egyre kisebb csipet csapatnak az egyik oszlopos tagja, akinek nem csupán a fotóit, hanem a szellemes kommentjeit is imádom. Sokkal szegényebb lenne nélküled az Inda...

frangipani   2022. október 05.

Hermi: felhőkben utazni is csodálatos, misztikus érzés. Örülök, hogy ismét repültél. :-)

Hermi   2022. október 05.

Frangipani: Nekem ilyen az igazán "imádomnap":-D Köszönöm, hogy velem érzel!:-)

frangipani   2022. október 06.

Hermi: teljességgel megértelek, nálam is az első helyen áll a repülés. :-)
Megint nem kapok értesítéseket a hozzászólásokról, az utolsó kommentedet is véletlenül találtam meg.

Hermi   2022. október 06.

Zavar van a mátrixban:-) Előbb-utóbb talán helyreáll (vagy nem...)

Hermi   2022. október 07.

Gazdátlan, valószínűleg profit sem sok van benne, kinek lenne érdeke rendszeresen karbantartani...?

H1N1   2022. október 17.

Kicsit negkésve, de időszerűnek tartom, hogy ennyiféleképpen írtátok le véleményeteket a mostanában lassan ellehetetlenülő szolgáltatási szinvonalról. Korábban csak azt olvastam, hogy a rendszer bőven tudja kezelni az igényeket,de mára már az látszik, hogy az Indafotó szolgáltatásai erősen akadoznak és már nem két nap a rendeberakás ideje, hanem három és mindez a hétvégeken nem is teljesíthető!!! Örülök annak, hogy sok regisztrált fotós van, de annak már kevésbé, hogy egyre nagyobb részben már a szakmai fogás, reklámok, porno, stb... keveredik bele, melyeket a napi feltölthető képek számában maximálni lehetne, mivel ezek már messze vannak azoktól az elképzelésektől amelyekkel létrejött ez az oldal. Másrészt én már rég kitiltottam volna azokat az oldalakat amelyeknek semmi köze nincs az amatőr fotózáshoz. Egyre többször fordul elő, hogy a fotók kovertálása funkció meghal és napokat kell várni a helyreállásig!
Lehet, hogy a szerverünk már nem alkalmas az akár időszakos és tömeges feltöltések kezelésére!? Mindenesetre át kell gondolni a megújítási lehetőségeket és azokat szigorúan betartatni, mert tényleg
vége lehet az oldalnak, amit nagyon sajnálnék!!! Legutóbb meg is kérdeztem a gépházat, hogy talán megszünt az Indafotó!??? Nemleges választ kaptam, de nekem is egyre több gondom van vele!
Örömmel venném, ha az oldal kezelői is mondanának valamit az egész problémakörről, és nem csak annyit, hogy köszönik a türelmemet!

anna schwelung   2022. október 17.

H1N1: Ez mindenre kiterjedő, klassz gondolatmenet.
Sajnos, a gépház tagjai nem olvassák! ..és azok sem, akik a régóta tartó anomáliák miatt elhagyták az indát.
...vagy olyan, Bcsillus akit ma este nem enged belépni a rendszer jó és érvényes adataival.
Velem is számtalanszor előfordult már. Olyankor 2-3 próbálkozás után más oldalra lépek, majd visszatérve tapasztalom, hogy már beléptetett. Akinek erre nincs türelme, lelép...

frangipani   2022. október 18.

Nálam egyre gyakoribb jelenség, hogy egyes hozzászólásokról nem kapok értesítést.

anna schwelung   2022. október 24.

Kénytelen vagyok itt szólni, mert ez egy beszélgetős, ráérős fotó.
EMELKEDÜNK címmel, miközben az narancsország is rohamosan süllyed, rohad, miként vele az inda is! ...már megint bedobta a törölközőt, termeszetesen vasárnap. Ami most munkaszüneti nap volt, számomra nem ünnep. Bár 80.000 nyitott szemű embert tekintve valamiképpen mégis ünnep volt a fővárosban. Nem tudom,hogy hogy érkeztek, de a sok fiatal, intelligens embert látva nem buszos városnézésre toborozták Őket a sötét, vidéki kis falvakból.
Majd olvashatjátok, ha egyszer méltóztatnak helyreállítani a cuccot...

Kedvencnek jelölték
Albumokban