_
Hej! Ilyen a magyar (!??)
  • 2019. jún. 24.
  • 275
  • 9
  • 17
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: NIKON COOLPIX B700
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/3.8
Zársebesség: 1/40
ISO: 100
Készült: 2019. jún. 14. 11:43
Kevesebb
Több

frangipani   2019. június 24.

Hermi, milyen kis helyre legények fogadtak a reptéren! :-D Be kell látnod, hogy meg kell felelni a külföldiek elvárásainak. Az üzlet az üzlet. :-D

Hermi   2019. június 24.

Karolina: Igen, bevándorlók a Kárpát-medencében!

Hermi   2019. június 24.

Frangipani: Igen, az üzlet az üzlet. De már a külföldiek sem gulásért, piroschkáért járnak ide, hanem itt vadulnak a legénybúcsúkon és egyéb, minél több itallal járó bulikon. Mert itt azt is szabad.
Mi meg szuvenír szintjén megmaradtunk a sztereotípiáknál és várjuk, hogy ettől majd még vonzóbbak leszünk a külföldieknek...

Balla Béla   2019. június 24.

Busók, vagy busmanok - sokácok, vagy krohátok - kunok, vagy jászok, - tótok, vagy szlovákok - erdélyiek, vagy magyarok - germánok, vagy németek, árják, vagy áldozatok - zsidók, vagy izrealiták, esetleg hajdúk, görögök, kubaiak, chilleiek? Ezek mind MAGYAROK, mert itt élnek és építik országunkat! A piros paprikát (vagy chilit) inkább Mexikó jelképének tekinthetjük.

anna schwelung   2019. június 24.

Ahogy Hermi írja, egyáltalán nem érdekli a külföldit a sok bóvli, meg ez a sokféle bohócruha!
Olcsó nekik a szállás, kaja, pia, ...na, szép a város, 'oszt annyi!

Hermi   2019. június 24.

Béla: Lehet, hogy félreértettél?
Semmi bajom az itt élő, sokszínű nemzetiségekkel, akik békében osztoznak a munkánkban, örömünkben, bánatunkban! Nekem az ilyen és ehhez hasonló "echte ungarisch" műremekekkel van bajom! Meg azzal, hogy a hivatalból csak ezek a kulturális értékeink, amit szuvenírként meg lehet vásárolni.

Hermi   2019. június 24.

Béla: Köszi a jókívánságot, már visszaértem és nagyon jó volt!:-D

Balla Béla   2019. június 24.

@Hermi: Örülök, hogy újra köztünk vagy! Szerintem mindenben egyet értünk, hiszen én is arra akartam rámutatni, hogy az "echte ungarisch" nem merülhet ki az Erős Pistában. Ettől mi sokkal többrétűek vagyunk! :-)

Hermi   2019. június 24.

Anna: Visszafelé 9 tagú 30 év körüli német csapat ült a környékemen, már nem voltak szomjasak. Legénybúcsú, szülinap? Nem tudom, de mikor bemondták, hogy megkezdjük az ereszkedést Budapestre, ordítozni és énekelni kezdtek. Vagy mégis a Múzeumok Éjszakájára jöttek szerinted is?

Hermi   2019. június 24.

Béla: Jaj, nagyon örülök, hogy egyetértünk! Nem is értem, hogy miért ezt a beszűkült sztereotípiát erőltetik a külföldiekre, van még hasonló elborzasztó szemét, amit itt árulnak, majd mutatom... És itt nem a paprikára gondolok...

Balla Béla   2019. június 24.

Nekem is vannak "elrettentő" képeim amiket régóta tervezek feltenni "antihungaritikum" címszó alatt.

Hermi   2019. június 24.

Béla: Remek című album lenne, nagy ötlet!!!:-))

Kedvencnek jelölték
Albumokban