Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
Kibéleled az őzgerinc formát bacon szalonnával,ha kilóg belőle nem baj. Csirke combot, csirkemellet , pulykamellet,(amelyik van otthon tetszőlegesen) kicsontozva, bepanírozod, a zsemlemorzsa helyett reszelt sajttal (lehet füstölt sajt is). A sajttal bepanírozott húst végig rakod a baconon, aztán sós vízben megfőzött, vagy vajon előpárolt vegyes zöldség köretet teszel rá ízlés szerint. Megint hús, és megint zöldség. Ha tele a forma, akkor a kilógó bacon végekkel betakarod a zöldséget. Ha nem jut rá, egyszerű füstölt szalonna is megteszi de hajszálvékony szeleteket szelj rá. Olaj nem kell. A sütési idő a hústól függ milyen vastagra szeled bele. Ez a forma nekem 5 db cs.alsó comb kicsontozva (enyhén klopfoltam), fél kg-os mexikói zöldségköret, és 22 dkg sajt reszelve, telítette meg. A sütőbe az őzgerincet vízfürdőbe teszem, nem szárad ki kellemesen megpárolódik és megsül ( a gázsütőhöz kapott laposabbik sütőbe teszek vizet bőven, és abba teszem bele az őzgerincet). Még forrón ilyen hosszú tálra borítottam, jobban szelhető. Hidegen is kiváló!! Rizzsel tálaltam.
Jó étvágyat!!!
a F.bookra is felpakoltam.. az oldalamon van.. a receptet is leírtam az egyik kép alá.. de ide is beírom.. nem nehéz étel, és hamar kész van. Ráadásul nem hízlal!!!
Oké, hogy az FB-on az oldaladon is fenn van a recept és a kép is, de hogyan keresselek, "Gyöngylány"? :-))))
...vagy elfelejtettem valamit ezzel kapcsolatban?
Itt elolvasom, sőt kimásolom a receptet! :-))))
Köszi!!! :-)
Szilvia68
Szilvia68 2012. január 19.
hihetetlen jól néz ki!!!!!!!!...vagyis, finomnak látszik!!!! :-)))
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. január 20.
a F.bookra is felpakoltam.. az oldalamon van.. a receptet is leírtam az egyik kép alá.. de ide is beírom.. nem nehéz étel, és hamar kész van. Ráadásul nem hízlal!!!
Szilvia68
Szilvia68 2012. január 20.
Oké, hogy az FB-on az oldaladon is fenn van a recept és a kép is, de hogyan keresselek, "Gyöngylány"? :-))))
...vagy elfelejtettem valamit ezzel kapcsolatban?
Itt elolvasom, sőt kimásolom a receptet! :-))))
Köszi!!! :-)
Szilvia68
Szilvia68 2012. január 20.
Gyöngylány! :-)
Elolvastam, tök jóóóó!!!!! Nem is olyan komplikált. Nagyon érthetően írtad le! KÖSZÖNÖM!!! El fogom készíteni! :-)))
♥♥♥♥♥
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. január 20.
Nincs mit.. remélem ízleni fog..
Bocsi.. összekevertelek egy másik Szilvivel, aki fenn van a Fb-on :))) és itt is :)) kérlek nézd el nekem :)
Szilvia68
Szilvia68 2012. január 20.
..de hát én is fenn vagyok FB-on!!! :-))))
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. január 21.
oké.. :)) keress meg .. :)))) Nem gyöngylány a nevem ott.. az igazit használom..
Kis Szilvia
B.terenye
Üdv.. :-))
Szilvia68
Szilvia68 2012. január 22.
Ó, drágám, akkor már ismerősök vagyunk.....jaj, de lüke vagyok ÉN!!!
PUSSZANTALAK!♥♥♥♥♥♥♥
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. január 22.
:)))
csuru
csuru 2012. január 22.
Jol nez ki , biztos finom is,
Megprobalom!
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. január 22.
Könnyű elkészíteni, hamar meg van.. és nem hízlal.. :))
iiilona
iiilona 2012. január 22.
..finomakot főzöl. Grat!
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. január 22.
szeretem az egyszerű finom de mutatós falatokat :)
Fortissima
Fortissima 2012. január 25.
Köszönöm a receptet, összetevői alapján nagyon jól hangzik, okvetlen kipróbálom. Gyönyörű a fotó is, egész éhes lettem :-))
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. január 25.
ahányszor megnézem, én is... :))
Tudod mint a reklámban, szaftos, és nagyon omlósz... :)))
Fortissima
Fortissima 2012. január 25.
:-)))
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. január 26.
:)