_
Híd a Canal Venán
  • 2019. okt. 04.
  • 291
  • 24
  • 20
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Az olaszországi - kis Velencének is nevezett - Chioggia.
Gyártó: Canon EOS 400D
Fókusztáv: 53mm
Rekesz: f/16.0
Zársebesség: 1/500
ISO: 400
Készült: 2013. szept. 20. 12:41
Kevesebb
Több

Hermi   2019. október 05.

Milyen jó, hogy nem csak turista paradicsomokról hozol képet! Igazi hétköznapokról is!:)

frangipani   2019. október 05.

Köszönöm. :-) Sokkal jobban szeretem azokat a helyeket, ahol nem nyüzsögnek a turisták, hanem a helyiek valódi életét látom. :-) A turista paradicsomokban is be szoktam menni a kis utcákba, sikátorokba, és ott szoktam rálelni azokra a dolgokra, melyek a kedvenceim lesznek, amiről nem írnak az útikönyvek. Többször jártam Velencében, el kell ismernem, hogy csodaszép, de meg lehet kövezni, igazán nem szeretem, mert egy lépést nem tudsz tenni anélkül, hogy ne sodorna a tömeg, és mindenhol úgy érzed, hogy le akarnak nyúlni... Ide, a turisták által nem nagyon ismert "kis Velencébe", Chioggia-ba is úgy jutottunk el, hogy Triesztből mentünk Ravennába, és útba esett. Megérte. :-) Isteni volt pl. a csak helyiek által látogatott kávézóban cappuccinózni. :-D Ja, és ezeken a helyeken legjobb a fagyi. :-D

Hermi   2019. október 05.

Teljesen egyetértek veled, többek között ezért nem kívánkozom pl.Velencébe. Egyedül túl macerás lenne, csoporttal pedig csak a tömegsodorral mehetnék... Néhány fotót látva fotózni sem lehetne, mert ha egy pillanatra leszakadok, utol sem tudnám érni az utastársaimat! Emiatt is szeretek egyedül utazni:-)

fülekibácsi   2019. október 05.

frangipan,Hermi: nagyon egyetértek veletek. Egyszer láttam a "nagy" Velencét, utána már nem kerestem az alkalmat újra látni.

Hermi   2019. október 05.

Fülekibácsi: Örülök, hogy egyetértünk!

frangipani   2019. október 07.

Köszönöm Nevetnijo, tényleg hangulatos, és turistamentes. :-)

nevetnijo   2019. október 08.

Ahogy idősödöm már egyre nehezebben viselem el a tömeget. Fotózni is inkább egyedül megyek, saját tempóban, ahogy nekem jó. :)

fülekibácsi   2019. október 08.

Nem tudom hány éves vagy, de mit mondjak én a, pár hónap híján, 83 évemmel.
Volt már jó néhány "nyavalyám" de mindig én voltam az erősebb.

frangipani   2019. október 08.

Nevetnijo: ezzel ugyanígy vagyok, úgy szoktam mondani, hogy vénülésemmel egyenes arányban nő a tömegiszonyom. :-D Egyébként tömegben fotózni sem lehet, mert eltakarják a látványosságot. :-D Fotózni pedig kortól függetlenül egyedül jó menni, mert akit nem érdekel a fényképezés, az halálra unja magát, és ideges lesz attól, hogy minek annyit kattintgatni. :-D

nevetnijo   2019. október 09.

Teljesen egyetértek veled frangipani. Lányom szokta mindig kérdezgetni: anya, mit tudsz annyit fotózni!!! :))))

nevetnijo   2019. október 09.

fülekibácsi, örülök, hogy te vagy az erősebb. Én sem szoktam magam elhagyni, annál rosszabb. Én még csak a hetven felé ballagok. :)))

fülekibácsi   2019. október 09.

Ha jól emlékszem én is ballagtam a 70 felé :-D. A memóriám az romlik, helyesebben a rövidtávú memória. Van jó oldala is: a tegnapi rosszat mára elfelejtem :-D.

frangipani   2019. október 09.

Nevetnijo: tőlem a férjem szokta ugyanezt kérdezni. :-D

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban