_
Ablak
  • 2019. márc. 26.
  • 318
  • 17
  • 7
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 400D
Fókusztáv: 55mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/125
ISO: 400
Készült: 2018. jún. 05. 12:05
Kevesebb
Több

Hermi   2019. március 27.

Vajon hány év tanúi ezek a falak...?

frangipani   2019. március 27.

Elég régiek, a 16. század óta állnak, és azóta is lakóházként funkcionálnak... :-)

Hermi   2019. március 27.

Amikor országúti kerékpárversenyt nézek, sokszor eszembe jutnak azok az idők, amikor még a férjemmel néztük és kommentáltuk a látottakat. Olaszország, Spanyolország és főképpen Franciaország útjain a verseny sokszor vezetett olyan helyekre, ahol falvak, kisebb városok még mindig az ilyen régi, patinás épületekből állnak, semmi cifrázás, csak ahogyan anno megépült. A férjem szokta mondani, hogy lehet elcsodálkoznánk, ha a házak belsejét is megnéznénk, biztosan csodaszépek és lehet, hogy modernek!.

frangipani   2019. március 27.

Ez a kérdés engem is mindig izgat, mármint hogy mi lehet a régi, patinás lakóházakban belül, hogy lakhatnak az ott élők. Bevallom, kíváncsiságom már fajult odáig (tényleg nem leselkedni akartam), hogy diszkréten bepislogtam nyitott ablakokon. :-) Alacsony plafont, régi gerendákat láttam, de valóban modern berendezést... képesek összehangolni a régit és az újat.
Kedvet csináltál az országúti kerékpárversenyekhez. (A nézéséhez. :-))

Hermi   2019. március 28.

:-D Már nagyon régóta nézem a nagy versenyeket, rengeteg helikopter is kíséri őket, mert sok helyen, szűk, hegyi utakon a motoros nem tud közvetíteni. Ilyenkor jönnek a helik, de nem csak a versenyzőket mutatják, hanem a környéket is. A szpíkerek meg sok érdekes dolgot mesélnek a környékről, várakról, étkezési szokásokról, szóval így, zusammen imádom!
Örülök, ha kedvet kaptál, remélem, nem találod unalmasnak:-))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban