_
Kövek, ágak és fellegek között
  • 2013. dec. 29.
  • 1012
  • 15
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 400D
Fókusztáv: 16mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/125
ISO: 100
Készült: 2013. dec. 28. 15:26
Kevesebb
Több

Rolling   2013. december 29.

Ezt a ff fotódat meghívom ide:Fekete-fehér/ szűrkeárnyalat
Köszönöm.

Ffferko   2013. december 30.

Köszönöm szépen!

Itt nem sikerült minden, amit akartam: élőben például sokkal szebb volt, hogy a szembe sütő Nap fényétől - a felhők dacára - a macskakövek fényesen csillogtak, és azt szerettem volna megörökíteni. Ebből nem sok látszik. Alapvetően nem szántam ilyen szürreális hangulatú képnek, sőt kimondottan színes volt, rengeteg naranccsal, de a kép végső formájában kikövetelte magának ezt a feldolgozást, a felhők durva textúrázottságának láttatását. S bár élőben teljesen más hangulatban voltam, fokozatosan formálódott bennem, hogy ez egy ilyen hangulatú kép.

Rolling   2014. február 02.

Nekem nagyon tetszik az érdekes fákkal.A nap pont a korona alján lévő ovális részen átjön.
Ilyen fotókat szívesebben néznénk az ÉRDEKES KÉPEK közt.

Ffferko   2014. február 02.

Nagyon szépen köszönöm, Rolling!
Ezt a képet szándékosan úgy szerettem volna fotózni, hogy ellenfényben, s a Nap a fák ágai között legyen, ezért mentem vissza ide amikor a Nap épp ezen a tájékon jár. A fákat már korábban kinéztem, és gondoltam, télen, ezekkel az ágas-bogas csupasz ágaikkal és közöttük a Nappal talán jó lehet. Egyébként több fa mögül is próbálkoztam a téren, de végül ez a perspektíva tetszett a legjobban.

Köszönöm szépen a bíztatást; ha azt mondod, beteszem abba a gyűjteménybe is. Mint Te is látod, a legtöbb képem elég sablonos és "képeslap-szerű", ami nekem pont jó, de tisztában vagyok vele, hogy a legtöbbek számára ezekben nincs semmi érdekes, és ezek főleg ízlés dolgai, ezért én inkább tartózkodok az "érdekes" és "kinek mennyire tetszik" típusú gyűjteményektől, és inkább csak a tematikus gyűjteményekbe pakolok.

A hozzászólásoknak, véleményeknek, kritikáknak viszont nagyon örülök, örömmel veszem, ha valaki leírja, hogy mi a véleménye, vagy mit kellett volna máshogy.
Mégegyszer köszönöm szépen!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban