_
JES-405
  • 2009. dec. 10.
  • 2106
  • 0
  • 9
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

zootyo   2009. december 11.

Mi a baj ezzel ? Az hogy nem 5 méterre áll a zebrától? Sok okoskodó faszkalap. Tessék már egy kicsit rugalmasabbnak lenni. Élni és élni hagyni. Szörnyű nagy hibát követett el tényleg.

Baloo   2009. december 11.

A KRESZ egyik leghülyébb szabálya. Csak arra jó, hogy a buzi közterületesek, meg a parkolási sóhivatalok hiénái szórják a 20-30e-es csekkeket, meg kerékbilincseljenek. És valójában árulja már el valaki, hogy ki a rákot zavar egy ilyen autó? Látható, hogy kellő távolságban áll a zebrától...

kerekbilincs   2009. december 11.

Három hete én is kaptam egy bilincset. KB 3 méterre álltam a zebrától és még egy rosszul eltávolított korábbi felfestésen belül. Most küzdök velük hogy adják vissza a suskát és ne jelentsenek fel. Amúgy tele van a város ilyen szarul eltávolított felfestéssel azért hogy az ingyenélők jól lakjanak ahelyett hogy a mezőgazdaságban kezdenének dolgozni.

Baloo   2009. december 12.

Pittike, vázolj már fel lécci egy olyan balesetet, amit ez így okozhat! :)

hafez   2009. december 12.

@Baloo: egy gyereket pl. simán kitakar és ha mondjuk nem lassít a zebra előtt az áthaladó autó (márpedig ez nemigen jellemző a magyar sofőrre), úgy elmossa a kocsi elől felbukkanó gyereket, hogy öröm nézni

kovacspistike   2009. december 14.

Baloo: Próbáld ki hogy mennyit látsz ilyenkor a vezetőülésből! És számold meg hányan lassítanak le annyira, hogy a szabályosan lelépő (ugye a gyalogosnak csak a járdáról való lelépéskor kell figyelnie, az úttesten már egyértelmű elsőbbsége van) gyalogos előtt megállhassanak!
Ha ezzel készvagy, számold meg azokat, akik egy forgalmi okból megálló kocsisor mellett a 2*2 sávos úton nem padlógázzal húznak el!

Baloo   2009. december 14.

Ok, meggyőztetek. Magamból indultam ki, de igaz, hiba volt.

közlekekdő   2010. június 07.

ezzel az a baj, hogy aki ilyen közel áll a gyalogátkelőhöz, nagyon nagyon balesetveszélyes helyzetet teremt. A gyalogosok nagy része soha nem figyel, mert a "zebra" az övé. Ha most ilyen takarásból egy gyerek akinek a kezét nem fogja mami, mert "éppen telcsizik" vagy cigarettát gyújt menet közben eléd szalad, lép , Te látod időben?? Ha öttel mész talán megállsz.