Gyártó: | Panasonic DMC-FZ20 |
Fókusztáv: | 6mm |
Rekesz: | f/5.6 |
Zársebesség: | 1/400 |
ISO: | 100 |
Készült: | 2011. jún. 05. 13:41 |
Gyártó: | Panasonic DMC-FZ20 |
Fókusztáv: | 6mm |
Rekesz: | f/5.6 |
Zársebesség: | 1/400 |
ISO: | 100 |
Készült: | 2011. jún. 05. 13:41 |
anna schwelung
anna schwelung 2011. június 05.
..nagyon guszta, biztos finom!....de én a spárgát csak kötözésre használom:-)
faterphoto
faterphoto 2011. június 05.
Idén még két hétig van ,készletez!
Sokan nem is kóstolták.mondják hogy rossz.
pedig csak nem jól készítik elő.
anna schwelung
anna schwelung 2011. június 05.
én egyszer készítettem valamely mesterszakács receptje alapján, de nem győzött meg...
farkasné babi
farkasné babi 2011. június 06.
Én nagyon szeretem a spárgát, ha jól van elkészítve finom.
faterphoto
faterphoto 2011. június 06.
Anna nem gondolod hogy a recept jó volt és a szakács nem stimelt:)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. június 06.
Ezt kipróbálom! Tegnap vettem 2 csomag zöldet. (Hétvé-
gén rántva ettem!)
farkasné babi
farkasné babi 2011. június 06.
Én is ettem rántva nagyon finom és a spárga krémlevest is szeretem. Zöld köretnek is kiváló.
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. június 06.
Fat: Itt párolva van a spárga?
faterphoto
faterphoto 2011. június 06.
oliván párolva répával poréhagymával ,só,bors,és zőldfüszer.
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. június 06.
Köszi! Reméltem hogy nem vizben....