_
Orosz emlék
  • 2011. máj. 16.
  • 248
  • 4
  • 17
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Oroszországból ajándék.
Gyártó: Olympus FE4030
Fókusztáv: 6.5mm
Rekesz: f/9.2
Zársebesség: 1/50
ISO: 160
Készült: 2011. máj. 16. 07:50
Kevesebb
Több

Öcssi   2011. május 18.

Ez hasonló stílusban lett festve mint az én 3 kanalam. Az is a régmúlt oroszoktól való. Talán még egy készletet össze is lehetne rakni belőlük. :))

farkasné babi   2011. május 19.

Igen, észrevettem.Öcssi szivesen veszem ha elküldöd nekem a hozzá illő darabokat. Egyébként Tőled vettem az ötletet, hogy megcsináljam ezt a sorozatot.

Öcssi   2011. május 19.

Sajnos a kanál meg a tányérok édesanyámnál vannak így nem tudom postázni. Igazán örülök, hogy te is csináltál egy kincses ládát. Sok szép emlék elfér benne.

farkasné babi   2011. május 20.

Akkor hát nem lesz készlet. Kénytelen leszek megelégedni ezzel ami van.Öcssi most három napig nem leszek, mert észak felvidéki útra indulunk.Utánna jelentkezem.

farkasné babi   2011. május 23.

Szia Öcssi! Megjöttünk, nagyon sok szép helyen jártunk, de olyan fárasztó volt, hogy egy hétig nem pihenem ki. Egerben a törökök majdnem legyőztek, a jegykiadásnál ültem egy kicsit, legyeztek, vizet hoztak, igy sikerült visszavernem Őket.Örülök, hogy újra itt vagyok és beszélgethetünk.Üdv.

Öcssi   2011. május 23.

Szia ! Szerencsére nekünk nem kell messzire menni ha az Egri várat akarjuk látni, mert itt van Pilisborosjenőn. A hason mása van felépítve. Itt filmezték az Egri csillagokat. Dobó Istvánnal nem találkoztál? Nem segített a védelemben?

farkasné babi   2011. május 24.

Erről nem is tudtam.Azt hittem az eredeti helyszinen forgatták a filmet.Egyébként Dobó István nagyon segitőkész volt, ezért a hazulról vitt koszorúval meg is ajándékoztam, rátettem az emlékműre. Lehet, hogy ma felrakom a képeket, akkor megnézheted, le lett fotózva.

Öcssi   2011. május 24.

Ha majd lesz egy kis lazítás akkor készítek pár fotót a várról. Igaz úgy láttam mintha nem az egész vár lett felépítve hanem csak ami a filmhez kellett. De majd te meg mondod, hogy hasonlít e a kettő egymásra. Feltétlen meg nézem majd ! :)

farkasné babi   2011. május 25.

Előre is köszönöm a szivességedet, itt nem kell majd hadakoznom a "törökkel".Öcssi rettenetes meleg volt!

Öcssi   2011. május 25.

Még szerencse, hogy nem lett komolyabb bajod ! Nálunk is a munka helyemen egész nap oda tűz a nap plusz még a gépek is fűtenek. A kinti hőmérséklethez még vagy 10 fok rámegy odabent. De hát valamit valamiért. Ezt kell szeretnem.

farkasné babi   2011. május 26.

Öcssi én meghalnék. Egyáltalán nem bírom a meleget, még napoznom is ugy kellett, hogy a fejem az árnyékban volt. Igy van ,ha valakinek gyenge a feje igaz?

Öcssi   2011. május 26.

Egy idő után hozzá lehet szokni mindenhez.Napi 3 liter hideg víz fogyasztása mellett ki lehet bírni. Igaz a tűző napsütést én sem bírom. Napozni ezért soha nem szoktam. Inkább az árnyék. Akkor nekem mindenem gyenge. Nem csak a fejem. :)))))

farkasné babi   2011. május 27.

Öcssi jót nevettem, mikor olvastam soraidat.Nem hiszem, hogy olyan gyenge legény vagy. Arról meg nem tehetünk, hogy nem bírjuk a napot. Ma nagyon meleg lesz, óvatos légy!

Kedvencnek jelölték
Albumokban