_
Nagymező utca, Andrássy út

Nagymező utca, Andrássy út

fandrew

fandrew képei

  • 2013. nov. 08.
  • 2685
  • 2
  • 9
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony ST25i
Fókusztáv: 3.5mm
Rekesz: f/2.6
Zársebesség: 1/7
ISO: 800
Készült: 2013. nov. 06. 03:29
Kevesebb
Több

adventures   2013. november 21.

3 taxis beszélget - pl. hajnal 3-kor - a Nagymező utcában. A lámpák helyzetéből adódóan valszeg csak egy pillanatra állt meg a külső kettő a harmadik sem akadályozta a forgalmat.
Ez is egy olyan munkahely, mint pl a futószalag vagy egy nagy iroda - meg-meg állnak egy-egy szóra az ott dolgozók. Legközelebb azt is posztold ki, mint ajaj eseményt. Ahelyett hogy értelmes dolgot csinálnál.

riglee   2013. november 21.

Kb. ennyi, csak aki ezen fennakad, nem volt taxis és gőze nincs, hogy hogy néz ki a pesti éjszaka. Egyébként meg nem zavarnak senkit.

kepa1   2013. november 23.

Egyre ostobabb es erdektelenebb kepeket raktok fel.....

fandrew   2013. november 25.

@adventures: ha így lenne, nem posztolnám. Legalább 5 percig így álltak (kutyával voltam), és észrevehetnéd, hogy a szemből parkolónak nem ég a lámpája sem, gondolom lekapcsolta egy pillanatra...

Aki ismeri a helyet, tudja, hogy elég gáz a záróvonalon előzni őket, mikor szemből az Andrássy-ról elég nagy sebességgel kanyarodnak be a szembejövők.

Szokásos taxis parasztság, ami elég rendesen elharapódzott az utóbbi időben a Nagymező utcában, napközben is. Tök nyugodtan megállnak az út közepén 10-15 percre, a troli meg próbálkozzon, amerre akar. Persze sokkal több a civil béna, de ők hivatásosan csinálják ugyanazt.

riglee   2013. november 25.

Tudod, az "paraszt" taxis, amikor te a kutyáddal lófrálsz, éppen dolgozik. Elég szar melója van, úgyhogy ne sajnáld tőle, ha üres idejében (egyébként a taxis munka legnehezebb része a várakozás) megáll a kollégákkal dumálni. Hidd el, hogy nem zavarnak senkit, és ha mégis, akkor félreállnak. Menj ki az éjszakába csak egy hétre, próbálj meg megélni és utána kritizálj!

fandrew   2013. november 29.

@riglee: "Hidd el, hogy nem zavarnak senkit, és ha mégis, akkor félreállnak."

Ennyi volt számomra releváns. Azért figyeltem fel rájuk, mert egy Király felől érkező rádudált, erre a legbelső visszadudált.
"Ha hivatásos vagyok, rám nem vonatkozik a KRESZ, mert jobban tudom." -- én így értékelem, mindenki más ahogy akarja.

Kedvencnek jelölték
Albumokban