_
200901163365
  • 2009. jan. 19.
  • 514
  • 3
  • 13
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Így meglehetett fogni őket(3 F430,Murcielago, Modena, Maser Spyder, GT-R, Zonda C12...) , kb olyan volt mint egy állatsimogató :)
Gyártó: Nokia N95
Fókusztáv: 5.6mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/17
ISO: 160
Készült: 2009. jan. 16. 13:00
Kevesebb
Több

csoki   2009. január 19.

soha nem értettem azokat az embereket, akik látnak egy ilyen autót, odarohannak, elkezdik magukat előtte fotóztatni, közben rátenyerelnek, ráhasalnak, összenyalják stb...ha bárki az én verdámra tenyerelne, a kezét törném le helyben... miért nem lehet csak egyszerűen nézni.. (persze ez így még nem para)

EnzoFerrari   2009. január 19.

jaj nehogy már baj legyen :D ezzel a képpel és a leírásával csak azt akartam mutatni hogy nem olyan volt a magyar luxusautó show hogy kordonokkal elkerítve voltak a kocsik, és senki nem mehet a közelébe.itt még egy pagani közelébe is beengedtek bárkit, nem számolnak azzal hogy valami barom szétkúrja...ja és azért nem lehet csak egyszerűen nézni mert akkor nézegess egy prospektust, azt is csak nézni kell... ;) meg ez a másik dolog hogy ha rátenyerel a kocsidra akkor mivan? örülj neki hogy olyna kocsid van amit megnéznek...egy renault thaliára nem tenyrelnek rá... ;)

I\\/I4R[ł   2009. január 19.

Én nem értettem félre a képet, de szerintem sem jó, ha fogdossák az emberek a kocsimat... (a saját f*szukat fogdossák) Természetesen utcára értem!
Viszont így tényleg nagyobb élmény a kiállítás, hogy megfoghatod és bele is ülhetsz!

EnzoFerrari   2009. január 19.

Persze, lehet zavaró is, de te pl minek örülsz.Ha fényképezel egy penge verdát kijön a tulaj rádmosolyog, enged beülni és járatja neked a motort vagy hogy ordítva elküld a francba, hogy szépen fejezzem ki magam. :) Kiállítás keretein belül viszont tényleg más a helyzet.

I\\/I4R[ł   2009. január 19.

Én nem érzek kísértést, hogy megérintsek egy kocsit, elég ha lefotózom... (persze ha ott van a tulaj és megengedi akkor más a helyzet, bármibe szívesen beülök!)

Kriss   2009. január 19.

ez a beállás... tiszta terminator :D jó neked hogy ki tudtál menni. Egyébként volt olyan jó, rosszabb volt, vagy jobb volt mint a tavalyi hazai kiállítás??

csoki   2009. január 19.

jah.. csakhogy a beleülni nem egyenlő a kívülről rátenyereléssel.. az autó az nem gyurma.. nem kell a kezedben fogdosni... persze ülj bele, azt teljesen más, de én nem arról beszéltem...

az viszont tényleg jó, hogy ilyen közel lehetett menni hozzájuk, de szerinted itthon miért voltak elkerítve? pont azért mert abból indultak ki, amiből én: összefogdossák, összekoszolják, véletlenül (vagy akár szándékosan) megkarcolják stbstb..
persze nyugatabbra kultúra szintje magasabban van.. a korlát meg alacsonyabban...

Zo HUN   2009. január 20.

Igaza van csokinak. Én sem örülnék, ha mondjum a Ferkámat (nem mintha lenne :D...) összetaperolnák, viszont, ha csak mondjuk az emblémához hozzáér kedvesen, ámuldozva stb...az mondjuk nem zavarna. Persze ha lenne egy Ferrarim, akor azt jómagam taperolnám egész nap :D.

erneszt   2009. január 23.

Csoki nehogy kitaláld már hogy most azért mert Enzo megfogta egy-egy ujjal a tükröt milliós kár keletkezett bennük....Szerintem ez még így teljesen rendben van.Utcán más a helyzet mert én pl nem merném megcsinálni még ezt se,ha meg merném akkor se csinálnám mert most nem lesz jobb a napom attól hogy hozzáértem egy Lambohoz vagy egy Ferrarihoz.Nekem az bőven elég ha leguggolok mellé és lefotóznak vele.

erneszt   2009. január 23.

Jah és amúgy kurva jól néz ki sárgába az F430!

Lamboboy (törölt)   2009. május 05.

hát nemtom... ez a hozzányúl valaki a kocsimhoz... én tuti törném kezét lábát... és fogom is ha valaki engedély nélkül nyúlkál majd hozzá... énse rohanok oda egyből mint a hülyegyerek taperolni... mér nem lehet simán nézni és gyönyörködni? aztán ha a tulaj megengedi akkor lehet taperolni meg minden... én mindig megkérdezem... ha meg nem akkor nem érek a kocsihoz...

láttam már olyat h sima hozzányúlásból egy komplett újrafényezés lett... mert a baromnak a kulcsa vagy mije végighúzta a kocsit amikor odaállt mellé és megcsúszott...
nem véletlen féltik ám ezeket a kocsikat annyira... ezek ha sérülnek akkor sokkal többet veszítenek az értékükből mint a normál kocsik... egy BMW-n kicserélsz egy ajtót vagy egy lököst azt jólvan.. észre se veszi senki... ezeknél nem lehet csak úgy pótalkatrészt betenni meg kicserélni egy egy elemet... akkor már nem ér annyit a kocsi akkor se ha nem látszik rajta...

EnzoFerrari   2009. május 05.

Sokadszor mondom az állatsimogatót én úgy értettem hogy nem votlak kordonokkal meg kötlekkel elkülönítve. Énse vagyok egy abberált barom aki rögtön ahogy meglát egy luxusautót elkezdi összetaperolni. Természetesen nekem sem tetszene hogyha rákönyökölnének meg ráülnének az autómra ( ha egyszer megteheném hogy vegyek egyet...) de nem csinálnék belőle akkora fesztivált. Úgy gondolom aki ilyen autót vesz annak számolnia kell vele. ( az is benne van, hogy valakinek nem tetszik és kulcsal végighúzza a oldalát, miközben pl. én a kyotoban vacsorázom :D) Benne van.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban