_
Keleti pu Ukrán menekültek 20220316 - Váróterem
  • 2022. márc. 17.
  • 112
  • 2
  • 6
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Xiaomi Redmi Note 4
Fókusztáv: 3.6mm
Rekesz: f/2.0
Zársebesség: 1/33
ISO: 500
Készült: 2022. márc. 16. 10:08
Kevesebb
Több

vakegér   2022. március 17.

A kormány segíti a menekülteket. Ha valaki megtalálja őket a képen, kérem jelezze.

anna schwelung   2022. március 17.

Lányomnak és nekem biciklink van, így kormányunk is.
Két napig segítettük Zóját, aki Lvovból Milánóba tartva egy éjszakát töltött lányomnál. A Keletiből önkéntes transzfer hozta, Kelenföld állomásra én vittem a csomagjait.

vakegér   2022. március 18.

Ez csodálatos. De (eddig) több napos önkéntes tolmácskodásom alatt a bámészkodó és röhögcsélő készenléti rendőrök meg a tüzvédelmi előírásokkal az önkéntesekkel kötözködő kétajtós szekrény méretű katasztrófa védelmiseken kívül más állami jelenléttel nem találkoztam. Kicsit persze értem, mert szeretett vezetőnk most Debrecenben védi a békét, külügyminiszterünk meg otthon tisztogatja a megtisztelő szovjet kitüntetését. Mindenre nem lehet idejük.

frangipani   2022. március 18.

Ugyanez a kérdés vetődött fel bennem is. Ha már kurmányzati segítségről még csak nem is hallok, naivan arra a hírre várok, hogy nemzetünk milliárdos gázszerelője mikor ajánlja fel szállodai szobáinak csak egy töredékét a menekültek részére, vagy valamelyik csilliárdos, urizáló közjogi méltatlanság mikor visz legalább egy szelet kenyeret. De ilyesmiről nincs hír, attól tartok nem is lesz. "Csak" a sokszor meghurcolt civileket látom mindenhol, és barátaimmal, rokonaimmal keressük a lehetőséget, hogy erőnkhöz mérten segithessünk, például utalással. Még szerencse, hogy vannak kisembetek...

vakegér   2022. március 18.

A nemzet gázszerelője (tudomásom szerint) két budapesti szállodáját megnyitotta, de (Ő bezzeg) kap ezért állami támogatást. A segélyszolgálatok meg megaláztatást, listázást és házkutatást nyernek.

frangipani   2022. március 18.

Pontosan, ezért írtam meghurcolt civilekről.
Ha meg segítek valakinek, és azt nekem kifizetik, akkor már nem én segítettem...

Kedvencnek jelölték
Albumokban