Gyártó: | Panasonic DMC-FZ30 |
Fókusztáv: | 7.4mm |
Rekesz: | f/3.2 |
Zársebesség: | 1/40 |
ISO: | 200 |
Készült: | 2008. dec. 24. 15:29 |
Gyártó: | Panasonic DMC-FZ30 |
Fókusztáv: | 7.4mm |
Rekesz: | f/3.2 |
Zársebesség: | 1/40 |
ISO: | 200 |
Készült: | 2008. dec. 24. 15:29 |
Renato
Renato 2009. február 25.
na ilyet se láttam még...
vakegér
vakegér 2009. március 02.
Csak a vendégeinket akartam elijeszteni ezzel a kreációval, aztán az lett a vége, hogy a maradékot lefoglalták, és magukkal hurcolták.
vakegér
vakegér 2009. április 12.
Mexikóból (újabban) elterjedt irányzat. A nyelv csak a négy alapízt érzékeli (sós, édes, keserű, savanyú), az erőset nem, ezért a csilis csokit nyugodtan lehet harabdálni.
Az első falatnál mindenki azt hiszi, hogy túl van a nehezén, amikor a csoki a torokba ér, és robban az egész ízbomba!!!
Egyébként ezek az ízek jól kiegészítik egymást, bár egy gyerek talán nem ettől fogja megszeretni a csokoládét.
makákó
makákó 2009. április 16.
Már lehet táblás csokiba is kapni csiliset
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. október 26.
Ez nekem nagyon bejön! Imádom a csilis csokit! Szoktam
késziteni magamnak!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. október 26.
Az aszalt szilva és a csoki között milyen krém van?
vakegér
vakegér 2011. október 26.
Lényegre törő kérdés, mert ezen múlik az egésznek a harmóniája. Natur rémsajt. Megy a szilvához, a csokihoz és a chilihez is. Nem sok ilyen krém van.
Elöszőr roppan a csoki, majd elolvad a szájban. A tömény ízt kicsit lazítja a krémsajt, egyben átmenetet képez a savanykás szilvához. Amikor lenyelik, és mindenki azt hiszi, hogy túl van rajta, akkor kezd hatni a chili paprika. A krémsajt ezt az érzést is egy kicsit pasztelízálja. Véső soron mégis csak édességről van szó.
A bonbon készítése azért igényel némi felszerelést, meg szakmai gyakorlatot.
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. október 26.
Köszönöm!