_
untitled-5992
  • 2013. máj. 24.
  • 207
  • 8
  • 2
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 1000D
Fókusztáv: 48mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/500
ISO: 100
Készült: 2013. máj. 24. 13:40
Kevesebb
Több

silu   2013. május 31.

Szevasz. Én értékelem pl. a te munkásságod is, ezért is teszem, hogy én is átnézem a képeid. Most privátban írok, mert szerintem tényleg hülyeség veszekedni ennyire. tudod lehet kritizálni a képeim, ezt eddig is megírtam, de az, hogy a képeim átlagosak több mint helytelen. Nem hiszem, hogy a virágokat, bogarakat makróban fotózó, naplementés stb. tájakat rajongó, Budapest hídjait és a Dunát fotózó emberek közé tartoznék. Ezekkel sincs baj, de nem az én profilom. Ahogy azt sem hiszem, hogy egy döglött gyíkból, vagy egy látszólag értéktelen dologból kihozni az értéket, hajléktalanokkal, lomisokkal dolgozni átlagos. Leszarozhatod a képeim a minőség alapján, bár ezt a fekete-fehér képes dobozból kivett dolgot nem értem. Vannak olyan alkotasaim, amiket direkt így csinálok. Kedveled Keltát. Ok és? Írt nekem és válaszolotam. Másrészt örülnék, ha a soraimba nem gondolnál bele többet, mint, amit írtam. Nem kérek ki semmit, nem ajánlgatom magam, akinek tetszem, tetszem. Ettől, még lehet véleményem, s kritikám képekről. Amúgy, ahogy kivettem az ékezet hiányból, nem itthon élsz. Szóval, ha netán brit földön jársz, akár össze is futhatunk megbeszélni a dolgokat, ahogy Körte ajánlotta. Szépeket

DogTheDog   2013. május 31.

Mint irtam,nincs harag,es a kepeidet csak cukkolas keppen kritizaltam.Egyszeruen trollnak lettel minositve(ertheto okokbol),amire sajna erzekenyek vagyunk.Gondolkoztunk,hogy csak cukkoljunk,vagy lebombazzunk a netrol kicsit.Mivel Kelta rendes srac,igy maradt a cukkolas,es ennyi.A teljes kommentfuzer hamarosan torolve lesz,es elfelejtjuk a dolgot a mi reszunkrol.Meg egyszer,ne vedd a szivedre amit irtam,mert csak a cukkolasod volt a cel,nem feltetlenul fedte a valosagot.
Az oldal amator,es en ugyan szeretek negativ kritikat is adni,de csak ha mindenki dicser vmi szart,vagy ha latni,hogy vki probalkozik,de nem tudja mivel.Az elso esetben gyakorlatilag en is trollkodok,a masodikban inkabb segitek.Kesobb vegignezem a kepeidet rendesen,es ha esetleg nem gond,majd irok hozzajuk,hogy VALOJABAN mit is gondolok roluk.
Mi lezartnak tekintjuk a vitat,ezert nem valaszoltam a tegnapi utolso kommentedre sem.
Ellenben nezd meg Korte fotoit is,mert beszaras amit csinal,es osszel megyunk at Keltaval a te szigetedre,ha lesz idonk,mindenkepp szolunk elotte.Egyenlore Kortet akarom megkeresni,mert csucs helyen lakik,es helyben van.
Tovabbi jo fotozast,es koszonom,hogy megnezted a kepeimet.

Udv,

Dog

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban