_
nosztalgia kávéház
  • 2012. szept. 05.
  • 845
  • 48
  • 11
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

susan38a   2012. szeptember 05.

Gyönyörű teljesen kinagyítva:) Bírod még az ünneplést? :)

dino   2012. szeptember 09.

köszönöm szépen ! :)))

dino   2012. szeptember 23.

Kontiki, Regulus köszönöm szépen,
jóllehet a "dino-kép" kategóriát nem igazán értem... :)

Regulus   2012. szeptember 23.

Egy előző "párbeszédünkből" kiderülhet, hogy ez nálam azt jelenti: útkereső, jó minőségű, ötletes és profi (bár ezt a fogalmat még nem rendeztük el egymás között). Üdv.

dino   2012. szeptember 23.

Regulus - ragyogóan találó, helytálló jelzőkkel jellemezted a fotóimat, éppen ezért úgy érzem a "profi" titulus ezúttal téged illet..., az őszinte, átgondolt szavak alkotta értékeléssel teljes mértékben egyet értek, és egyben örülök is..., nem kis dícséret ez számomra, köszönet érte...
a profi fogalmát emésztem, ülepítem és szerintem hamarosan visszatérhetünk az elemzésére...

Regusz - köszönöm !

Regulus   2012. szeptember 24.

A profi fogalmához egy megfontolandó adalék, amely alátámasztja "merengéseinket: idén, először a Bayer Hungária Klímavédelmi Fotópályázat történetében együtt indítják a profokat az amatőrökkel, egy kategóriában. Ez szerintem kényelmesen azt jelenti, hogy egy min. minőség elérése után az amatőrök is elismerten tudnak versenyképes opuszokat alkotni. Ne értsd félre, nem rólam van szó. Megjegyezhetjük azt is, hogy így sem egyenlőek a feltételek, mivel a hivatásosok milliós (full frémes) kapott felszereléseikkel így is előnyben vannak, mely azonban már vállalható.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban