_
Másolat
  • 2013. jan. 22.
  • 167
  • 9
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: NIKON CORPORATION NIKON D3200
Fókusztáv: 35mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/200
ISO: 400
Készült: 2013. jan. 19. 14:31
Kevesebb
Több

Sensitive   2013. január 30.

Gratulálok fotód sikeréhez, hogy beválogatták a 3. hét legjobbjai közé! Első ránézésre a fotó sokunk figyelmét elkerülte. Nagyban, hosszabban nézegetve, nagyon különleges, és ötletes. Jó lenne címet adni a fotóhoz.

csili123   2013. január 31.

köszönöm szépen, igazából én is sokat gondolkoztam hogy maradjon az eredeti állapotban vagy ezzel a színezéssel de talán igy jobban kihangsúlyozza a lényeget.
Rá kell mostmár szokjak hogy elnevezem a képeket. rajta leszek :P

Sensitive   2013. január 31.

Éppen a fekete-fehér, és a színes résztől különleges a fotó. Erre utaló címre gondoltam. Látom már adtál egy jó címet. Éjjel a fotód címén gondolkodtam. Nekem a - Kép a képben- jutott az eszembe. De ez a cím nagyszerű, amit adtál.
Én is csak a beválogatás után figyeltem fel a fotódra. Kicsiben nézve a ff.-ben egy pici színes rész alig kivehető, hogy mi az. A címmel lehetett volna a figyelmet jobban ráirányítani. Nekem nagyon tetszik az elgondolás, a téma feldolgozása, elrendezése. Lehet, hogy a háttér egy kissé sivár. Egy olyan háttér választással, ami első ránézésre szürke, jellegtelen, de egy különleges megbúvó rész lenne ott, ami színesben megfestve, kis képben a figyelmet felkeltené, megdöbbentő vagy elgondolkodtató látványa miatt. Érdemes lenne ezt tovább fejleszteni, szerintem nagyszerű képi alkotás. Persze a címmel, ami a kis színes képre irányítja a figyelmet. Bocs a terjedelmes ömlengésért, de utólag jöttem rá mennyire jó kép. Nekem tetszik. :))))

Kedvencnek jelölték
Albumokban