Gyártó: | Kodak EasyShare ZD710 Zoom |
Fókusztáv: | 9.4mm |
Rekesz: | f/3.2 |
Zársebesség: | 1/30 |
ISO: | 200 |
Készült: | 2008. nov. 02. 13:24 |
Gyártó: | Kodak EasyShare ZD710 Zoom |
Fókusztáv: | 9.4mm |
Rekesz: | f/3.2 |
Zársebesség: | 1/30 |
ISO: | 200 |
Készült: | 2008. nov. 02. 13:24 |
irenne56
irenne56 2013. október 19.
Nagyon, nagyon gusztusos! :)) Megkóstolnám! :)))
bozsaedozsó
bozsaedozsó 2013. október 19.
Szívesen adnák egy szeletett irenne,persze a frissen készültből,hát nem mindenkinek való,mert mi cukrozzuk,a színe meg a sütés időtartamától függ.
irenne56
irenne56 2013. október 21.
Jöhet cukrosan, a több diótöltelékesből kérek! :))
bozsaedozsó
bozsaedozsó 2013. október 22.
Jó az ízlésed,ablakot nyissad megy fénypostán.(mézga módszer)
irenne56
irenne56 2013. október 31.
Köszi, várom a fénypostát! :))
bozsaedozsó
bozsaedozsó 2013. november 01.
Küldöm,csak az ideiek még szikkadnak.
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2016. augusztus 18.
Ti hogy készítitek a birsalma sajtot, hogy írod, hogy a színe a sütéstől függ?
bozsaedozsó
bozsaedozsó 2016. szeptember 15.
Semmi extra,tisztítás,de csak a magháztól héja marad darabolás,főzés,le csorgatni,összetörni,nem turmixolni,mi sütőben főzzük,a színe attól függ hogy a cukor mikor kerül bele és meddig van úgy főzve a dió meg a főzés vége felé kerül bele nem kell hogy megfőjön roppanósan szerintünk jobb.
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2016. szeptember 15.
Igen, én is hasonlóan, csak nem sütőben főzve.
Addig főzöm kevés vízben, mig az edény falától elválik, átpaszirozom.
Egy kiló masszához 80 dkg. cukrot számítva még 10-15 percig főzöm.
Tovább úgy, mint Ti.
Bizony nem cukrosoknak való!
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2016. szeptember 15.
bozsaedozsó
bozsaedozsó 2016. szeptember 16.
Nagyon jól néz ki,mi idén nem csinálunk elfagyott a birsalma 2 darab maradt,igen a rövid ideig való cukros főzéstől ilyen világos.
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2016. szeptember 16.
Nekünk nincs saját termés, úgy veszem, ha főzök.