_
Birsalmasajt 0340
  • 2013. okt. 18.
  • 341
  • 8
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Kodak EasyShare ZD710 Zoom
Fókusztáv: 9.4mm
Rekesz: f/3.2
Zársebesség: 1/30
ISO: 200
Készült: 2008. nov. 02. 13:24
Kevesebb
Több

irenne56   2013. október 19.

Nagyon, nagyon gusztusos! :)) Megkóstolnám! :)))

bozsaedozsó   2013. október 19.

Szívesen adnák egy szeletett irenne,persze a frissen készültből,hát nem mindenkinek való,mert mi cukrozzuk,a színe meg a sütés időtartamától függ.

irenne56   2013. október 21.

Jöhet cukrosan, a több diótöltelékesből kérek! :))

bozsaedozsó   2013. október 22.

Jó az ízlésed,ablakot nyissad megy fénypostán.(mézga módszer)

Somogyi Erzsébet   2016. augusztus 18.

Ti hogy készítitek a birsalma sajtot, hogy írod, hogy a színe a sütéstől függ?

bozsaedozsó   2016. szeptember 15.

Semmi extra,tisztítás,de csak a magháztól héja marad darabolás,főzés,le csorgatni,összetörni,nem turmixolni,mi sütőben főzzük,a színe attól függ hogy a cukor mikor kerül bele és meddig van úgy főzve a dió meg a főzés vége felé kerül bele nem kell hogy megfőjön roppanósan szerintünk jobb.

Somogyi Erzsébet   2016. szeptember 15.

Igen, én is hasonlóan, csak nem sütőben főzve.
Addig főzöm kevés vízben, mig az edény falától elválik, átpaszirozom.
Egy kiló masszához 80 dkg. cukrot számítva még 10-15 percig főzöm.
Tovább úgy, mint Ti.
Bizony nem cukrosoknak való!

bozsaedozsó   2016. szeptember 16.

Nagyon jól néz ki,mi idén nem csinálunk elfagyott a birsalma 2 darab maradt,igen a rövid ideig való cukros főzéstől ilyen világos.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban