_
Egy kancsó koviubi 4225
  • 2013. júl. 02.
  • 433
  • 15
  • 9
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: NIKON COOLPIX P500
Fókusztáv: 4mm
Rekesz: f/3.4
Zársebesség: 1/320
ISO: 160
Készült: 2013. jún. 30. 12:14
Kevesebb
Több

bokamari   2013. július 03.

Hű, de szeretem!!!
És egy ismerúősöm krumplival tette el!!
Az is fincsi volt!!!

bozsaedozsó   2013. július 04.

Mi is szeretjük télen is nyáron is,csak a szokásos üveget jól eltettük,meg sem találtuk,de a magyar találékony.

irenne56   2013. július 04.

Én is fokhagymásan készítem! :)) Imádom a koviubit! :)))

bozsaedozsó   2013. július 05.

Finom is főleg ez amit így készítünk,persze a hordós sem rossz télen.

Zsazsa anyo   2013. július 29.

Nagyon guszta! Fokhagymásan az igazi! Én már három napja
hidegen levest készitek belőle! Üditő, fincsi:)

bozsaedozsó   2013. augusztus 02.

Zsazsa lehet hogy az én ízlésem más,de pontosítsunk,levest koviubiból vagy fokhagymából főztél ??

Zsazsa anyo   2013. augusztus 02.

Mindkettőből! A kész kovászos uborkát a fokhagymával együtt pürésitem, felöntöm
a levével és hozzákeverek egy kis tejfölt vagy joghurtot. Megszórom a kész (lehű-
tött) levest vágott kaporral.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban