Gyártó: | NIKON COOLPIX P500 |
Fókusztáv: | 4mm |
Rekesz: | f/3.4 |
Zársebesség: | 1/320 |
ISO: | 160 |
Készült: | 2013. jún. 30. 12:14 |
Gyártó: | NIKON COOLPIX P500 |
Fókusztáv: | 4mm |
Rekesz: | f/3.4 |
Zársebesség: | 1/320 |
ISO: | 160 |
Készült: | 2013. jún. 30. 12:14 |
bokamari
bokamari 2013. július 03.
Hű, de szeretem!!!
És egy ismerúősöm krumplival tette el!!
Az is fincsi volt!!!
bozsaedozsó
bozsaedozsó 2013. július 04.
Mi is szeretjük télen is nyáron is,csak a szokásos üveget jól eltettük,meg sem találtuk,de a magyar találékony.
bozsaedozsó
bozsaedozsó 2013. július 04.
Ja mi meg fokhagymásan szeretjük leginkább.
irenne56
irenne56 2013. július 04.
Én is fokhagymásan készítem! :)) Imádom a koviubit! :)))
bozsaedozsó
bozsaedozsó 2013. július 05.
Finom is főleg ez amit így készítünk,persze a hordós sem rossz télen.
csuru
csuru 2013. július 29.
Remek!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2013. július 29.
Nagyon guszta! Fokhagymásan az igazi! Én már három napja
hidegen levest készitek belőle! Üditő, fincsi:)
bozsaedozsó
bozsaedozsó 2013. augusztus 02.
Zsazsa lehet hogy az én ízlésem más,de pontosítsunk,levest koviubiból vagy fokhagymából főztél ??
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2013. augusztus 02.
Mindkettőből! A kész kovászos uborkát a fokhagymával együtt pürésitem, felöntöm
a levével és hozzákeverek egy kis tejfölt vagy joghurtot. Megszórom a kész (lehű-
tött) levest vágott kaporral.