_
My GrandSport
  • 2010. dec. 17.
  • 573
  • 1
  • 24
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kicsit hasonlít Steeve-ére, nekem eddig az övé jött be a legjobban. Kék carbon és króm a külső, a küllők azúrkékek, a motorfedés, a féknyergek és a felni és a tanksapka EB felirata piros. Belül próbáltam könnyen emészthetőt alakítani, az ülés varrásai pirosak, a középkonzol kék carbon. Sajnos a motor melletti beömlőket kéken hagytam, pedig azoknak is krómnak kéne lenni :(
Kevesebb
Több

csoki   2010. december 17.

baszki én ugyanezt állítottam össze, csak fekete felnivel meg volt rajta tető...

bence93   2010. december 17.

Egyszer már valamikor néztem hogy mennyire egyre jár az agyunk! :D

csoki   2010. december 17.

de tudod mennyit szarakodtam vele, mire összeválogattam ezt a két színt!?!? :D

mufracsek   2010. december 17.

Nah, feltettem egy config képet mutatóba, erre azóta a képek fele configos...

csoki   2010. december 17.

egy bolond... :))

egyébként inkább megnézem ezeket, mint régi sorozatok újabb és újabb tagjait, amik valójában nem is olyan újak...

bence93   2010. december 17.

Először ezt a kék carbont fehérrel kombináltam, de az alut nem lehetett kihagyni :) Köszi Birdman :D
Amúgy szerintem is kinőttük már annyira a fotózást, hogy ilyenkor inkább közösségi oldalként funkcionáljunk, hamár nincsenek normális képek..

Tuninglove   2010. december 17.

Egyetértek Csokival és Bencével! Én példul nagyon unom már a FRD-s, GranTurismo-s, Londoni, stb képeket. Egy elég jó közösség alakult itt ki, nem tudom miért baj, hogy például kiváncsiak vagyunk egymás ízlésére, fantáziájára, szerintem sokkal jobb, mint megnézni a 25 milliomodik képet ugyanarról az SV-ről, vagy 599-ről.

bence93   2010. december 17.

Csinálhatnánk egy listát, amire mindenki felírhatja, hogy miről nem akar több képet látni, és ezt az illetőnek komolyan kell venni és nem rakhat több képet arról p_v-re. Mindenkinek egy szavazata van. Na? :D

mufracsek   2010. december 17.

Aki ért hozzá, csináljon már egy facebook group-ot pv-nek. És akkor oda menet minden idétlenkedés, stb :) Nos?

Tuninglove   2010. december 17.

Szerintem felesleges, mert akkor is ide fogjuk írni. Ha egy képről eszedbe jut valami, vagy valamit gyorsan elakarsz mondani a többieknek, azt úgy is itt fogod megtenni, nem fogsz átmenni azért a facebookra.

mufracsek   2010. december 17.

Lehet. Attól egy próbát szerintem megérne. Meg én igazából egy korrekt fórumot szeretnék. Ahol lehet beszélni autókról, fényképezőkről, kiegészítőkről, tuningról, filmekről, csajokról, bulikról, sulikról, játékokról, számítógépről, mindenről, a megfelelő topikban. Itt így képek alatt annyi téma felmerült már, és annyi infó elhangzott, csak gyakorlatilag visszakereshetetlen. Az a freefórum amit próbáltam beaktiválni, az meg annyira primitív, hogy kedvem se nagyon volt használni.
Az SMF egy jó fórummotor, csak alkalmatlan vagyok admin-nak, nem értek hozzá. 2db SMF motoros fórumon is moderátor vagyok, az a része megy, de az admin részét nem tudom vinni a fórumnak.

csoki   2010. december 18.

azért sztem fb-n mindenki többet lóg, mint itt, szóval nem hülyeség, de nem akarok alapító lenni.. :D

csoki   2010. december 18.

mufra, csak neked :D :

google: "facebook rajongoi oldal létrehozása"

voilá: http://facebook.habana.hu/facebook-rajongoi-oldal-letr.../ :))

marco16   2010. december 18.

Egy Facebook-os PV group az nagyon jó ötlet lenne! Valaki megcsinálhatná, aki tudja, hogy hogy kell!
Azon gondolkodom, hogy szerintem kellene egy normális autófotós oldal is nekünk magyaroknak, mint pl a Czechexotics, vagy akár az Autogespot, stb. valami ilyesmi, egy normális rendszer/rendszerezés, remélem értitek mire gondolok! Meg kéne csinálni!

mufracsek   2010. december 18.

Köszi :) Szerintem a hétvégén létrehozom. Bár rákeresve találtam ennél jobb leírást is. Felőlem lehetek ennek én az adminja. Csak fórum admin nem akarok lenni.

mufracsek   2010. december 18.

Marco: volt már próbálkozás ;)

Amúgy persze hogy kéne. Csak ehhez érteni is kéne. Kell tárhely, rendes domain, egy valaki aki a kinézetért felel, stb. Ha a háttérmunkához valaki ért, akkor én amiben tudok szívesen segítek (persze csak ha van igény rá). Fb group-ot meg akkor a hétvégén megcsinálom :)

marco16   2010. december 18.

Nem ilyen PengeVerdák.hu-ra gondoltam :D, nem ilyen hír megosztó stb., hanem rendes autófotós oldal, mint a Czechexotics stb. nagyon komolyan összelehetne hozni, azért nekünk is vannak olyan fotóink, hogy... :) Szerintem érdemes lenne neki vágni! Át kell gondolni!

S.Szabi   2010. december 18.

FB nem egy nagy kaland, vagy 4 kattintás is lehet is meghívni a tagokat :D

bence93   2010. december 18.

Szabi, akkor csináld te! Csak attól félek, hogy ugyanaz lenne belőle, mint a pv.hu ból vagy abból a fórumból amit egy-két hónap alatt elfelejtettünk.

csoki   2010. december 18.

szerintem nem feltétlen, mivel a facebookot általában mindenki napi szinten használja, szóval szerintem, ott inkább kialakulhat ilyen beszélgetős téma..

marco16   2010. december 18.

Szerintem is! A PV.hu az meg nem az "elfelejtés" miatt lett olyan amilyen! Alapból sem olyan oldalnak készült, mint amilyennek be lett harangozva...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban