_
kicsikék
  • 2010. máj. 07.
  • 535
  • 2
  • 4
  • beágyazás
    M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 30D
Zársebesség: 1/400
ISO: 1250
Készült: 2010. ápr. 08. 14:29
Kevesebb
Több

Mikrobi89   2010. május 07.

:) Pedig szerintem nagyon szép kép. Tényleg nagyon kicsi a mélységélességed :/ eleged lehetett mire a porzókra beállítottad gondolom. De nagyon szép selymes színei vannak a virágnak :) gondolom házban fotóztad, nem? a szél nem kicsit megnehezítené dolgod. Jól is áll neki a vörös háttér, s elképesztő hogy kézből csinálod...:D
Vignetta csak hab a tortán :) különben nekem a mániám :)
Nem tom én ránéztem a képre egyből egy vigyori arcot láttam meg... porzó - szem, bibe - orr, alsó zöld - száj
De lehet bennem van a hiba :D
Nagyon szépen köszönöm, hogy felraktad :)
Nagyon jól bevált a 2db 50 es fix obi :)
Mekkora így a munkatávolságod?

Belényesi Tímea   2010. május 07.

Igen, a szobában fotóztam, a falam ilyen vörös. :)
Nem véletlen, hogy sokan kritizálnak emiatt a mini DOF miatt, néha olyan, mintha nem is lenne éles pont a képen, ha épp olyanra állítom, mint pl. itt a bibék . Annyira picik, hogy már szinte nem is látszanak..
Húha.. tárgytávolság... hát minimális. Most nem akarok hülyeséget mondani, nem most fotóztam már. A mostani makrókat, amiket feltettem (virágok), 2 közgyűrű variálásával és egy Flektogon 20/2.8-as manuális nagylátóval készítettem. Ezeknél a tárgytávolság néha egyenlő volt szinte a nullával, mert folyton lökdöstem a virágokat közben. :D De attól is függ, hogy hova állítottam... végtelenre, vagy 0,5-re.
Egyébként az erkélyen szoktam, és igen a szél az néha ellenségem, de a rövid záridő sokmindent megold. ;)
Ó, vignetta... hát igen. Asszem ez látszik is a képeimen, hogy szintén zenész... :D De ezesetben az obi maga produkálja, nem kell utólag rátenni, mert már én is rögeszmésen pakolom a fotókra, ha kell, ha nem. Kivétel a mostaniak, mert azoknak pont az kell legyen a lényege, hogy minél lágyabb, világosabb, finomabbak legyenek.
Nincs mit, szívesen! :)

Kedvencnek jelölték
Albumokban