_
ff
  • 2011. jan. 05.
  • 504
  • 8
  • 11
  • beágyazás
    M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 30D
Zársebesség: 1/250
ISO: 1250
Készült: 2011. jan. 05. 10:47
Kevesebb
Több

Mikrobi89   2011. január 05.

Kinézte a kaját a kezedből amit a fotózás után nem kapott meg... :D

Belényesi Tímea   2011. január 05.

öö,... itt nem kaját nézett, hanem a játékot, ami a másik képen már a szájában van :))

Tök jó, mert most már van egy cicalelkű vizsim és egy kutyatermészetű cicám :))

Mikrobi89   2011. január 05.

:) igen látom a játékot :)
Értem, akkor a macskát sétáltatod meg és a kutya alszik veled az ágyon :))
Csak nem házőrzőnek képzeli magát a cic?:)

Belényesi Tímea   2011. január 05.

..hát nem egészen, bár az állatorvos halál komolyan kérdezte tőlem, hogy hogy oltsa be a cicct, kiviszem majd sétálni Bodzával, vagy csak benti cica marad?! :)))
3 hónapos létére egyébként simán helyreteszi a kutyát, és apportírozásban is kenterbe veri :D Morogni is úgy tud, mint egy kutya. :D És egyfolytában a nyomomban van, bárhova megyek, a játékait meg hozza az ágyamra a szájában :)
Kutya jönne az ágyra, azzal sincs gond, csak a vedlés miatt nem annyira célszerű :) Vizslák egyébként is nagy kanapékirályok ;) és cicamódra tisztálkodnak :P

Mikrobi89   2011. január 05.

:) hehe de a kutyát meg nem akarta beoltani, mi? :) minek ha egy kezesbárány :) biztos aranyos lehet. Külömben nem hittem volna hogy csak 3 hónapos, meg is lepett, már olyan nagynak néz ki a képen...:) ilyen korban ugyis nagyon játékosak de egy kutyát helyrepofozni... egy vizslát hát na...:D tud valamit :D morogni a macska tud, a kutya meg dorombolni??? :)) nagyon szerethet veled játszani :) kutya nem féltékeny? :) kutya esetében a vedlés orvoslására van ott a 0-ás gép és fix hogy nem lesz szőr az ágyon...:P cicamódra tisztálkodnak? :) a cic meg kutyamódra tisztálkodik? :P

Belényesi Tímea   2011. január 06.

Lehet csalókák a képek ám, de még 'pici' :) Van egy olyan kép róla, ahol fúj a kutyára, ott látszik pl., hogy a fogai még ki sem nőttek :)), csak a két vámpírfoga van meg felül még csak. Most kezdenek kibújni neki. :) De már simán riogat azzal a kettővel is :DD Biztos nem lesz kis termetű, ha már most ekkora, amolyan Garfield típusú cica. :)
De, Bodza nagyon féltékeny, mikor idekerült a cica, egyfolytában simogatni kellett, hogy ne higgye, őt már nem szeretem vagy lecserélni készülök! ;))
Most már egész jól elvannak egy légtérben, nem kell őket különzárni, mondjuk eddig is inkább a kutyát féltettem :D

Mikrobi89   2011. január 06.

Igen láttam azt a képet :) ha már most ő a ház ura akkor mi lesz később? :))
Szegény kutya :) Amúgy a húgi palotapincsije is nagyon féltékeny... ha macskát simogatunk akkor odajön és dugja a fejét hogy őt simogassuk...:)
Elképzelem ahogy a cicád nekimegy a kutyának 1 hónaposan :D ha eddig különzártad őket a kutya érdekében :) talán idővel puszipajtások lesznek :)

Belényesi Tímea   2011. január 06.

:)) Ennyire azért nem gáz a helyzet :) 10 hetesen jött a kis csöppség, azt tudtam, hogy Bodza nem fogja bántani. :) Ő "csak" játszani szeretne vele, még most is, és mikor odamegy hozzá, bökdösi az orrával, erre szokott a cica morgással, fújással és most már némi pofozással válaszolni. :D Jobb esetben arrébb megy gyorsan. Addig voltak külön légtérben, míg én nem vagyok itthon, illetve most már erre sincs szükség, csak mivel a cica igen hevesen reagálta le Bodza közeledését, nem mertem őket együtt hagyni, de most már biztos vagyok benne, hogy nem lesz gond. :) Az első időszakban azt hittem, hogy soha nem fognak összeszokni, de most már azt várom, mikor fognak együtt aludni :) Olyan képeket szeretnék majd róluk... :))
Remélem azért akkora nem lesz a macska, mint a kutya?! :D
Érdekes, mert én igaz minden állatot nagyon szeretek, de nem mondhatnám, hogy 'cicás' vagyok/voltam. De ez a szőrmók levett a lábamról engem is. :) És Garfield-et is szeretjük! :))

Mikrobi89   2011. január 06.

Jaaaa hogy úgy kaptad a kis szőrmókot, azt hittem a kezdetektől veled van :) Később meg a cic szeretne a kutyával játszani, a kutyus meg majd nem fog kezdeményezni akkor már :)
Kutya a macskán alszik c. kép :P érdekes lenne és alvós végül is. Csak nem Garfield lett a neve? :) a kis rosszcsontot nem lehet nem szeretni... csak rá kell nézni :))
Hát bízzunk benne hogy nem lesz belőle egy vizsla méretű cirmok, érdekes lenne :D sokat enne...:) addigra megenné a kutyát reggelire :)) mondjuk láttam már1 éves cicát, de akkora volt már akkor... nem tudom mivel etették de hatalmas :) ennek meg a kis fülecskéivel :) nagyon aranyos :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban