_
Tanya a fák között
  • 2023. márc. 24.
  • 111
  • 18
  • 4
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS M5
Fókusztáv: 60mm
Rekesz: f/6.3
Zársebesség: 1/1000
ISO: 200
Készült: 2019. márc. 12. 12:33
Kevesebb
Több

anna schwelung   2023. március 25.

Sosem a lényegre figyelek, hanem a furcsaságokra!
03-25. 13:52-kor 6 látogató, 7 kedvencelés....

Balla Béla   2023. március 27.

Szerintem, ha valaki nem nyitja meg a képet - csak a kezdőlapon, a többi feltöltő képeivel együtt nézi - úgy is tud szívecskét jelölni, és az nem számít bele a nézettségbe. Ezt csak feltételezem, de másképp nem igen magyarázható.

anna schwelung   2023. március 27.

Feltételezésed igaznak bizonyulhat.
...ha csak azt nézem, hogy igen gyakran 5-10 másodpercenként csörög a telefonom kedvencelést jelezve. No, annyi idő alatt nem is lehet egy képet megnézni.
Biztos olvastad valamelyik kommentemben, hogy a múlt heti bogácsi bevetés során párom ágynak dőlt és erős maradtam és két napon át vízben ülve asszisztáltam az iker medence egyikében végzett munkálatokat. Teljes csempecsere történt, amiben üldögéltem, azt aznap használhattuk először a felújítást követően.
Szerdára aztán én is ágynak dőltem volna, ha nem jövünk haza a tervezettnél előbb.
Orvossal naponta beszéltünk, és gyógyszerezett, de itthon javasolt tesztet. ....ami covid pozitivitást jelzett. Három oltást (tudjuk, nem őrzi hatását a végtelenségig) 2 és fél hónapod betegséget (ami állítólag szintén védettséget okoz a későbbiekben) követően, valamint az őszi hagyományos influenza elleni oltás után.
Nyilván mindez csökkentett fertőzést eredményez, de a magas láz, elesettség, és ami ezzel jár, a mai napig megvan és még meg is lesz egy ideig.
Úgyhogy Te is amennyire lehet, embereket kerülve kerekezgess a gépeddel a szép tavaszi időben. ...illetve a mostani esős, hideg idő múltával.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban