_
023
  • 2013. nov. 10.
  • 573
  • 7
  • 11
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 4.2mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/640
ISO: 125
Készült: 2013. nov. 02. 10:41
Kevesebb
Több

sasy   2013. november 10.

Itt csak tízperc a különbség :)..érdekes!

Bányászlány   2013. november 10.

Ez idén volt és ott bolyongtunk, akár egymás mellett is akár. :-))

sasy   2013. november 10.

Másodszor járok így temetőben,hogy egy időben fotózok mással ugyanazt.

Bányászlány   2013. november 10.

Roppant egyszerű, Sasy, Te valami mágikus erődnél fogva odavonzod az indás társaidat! :-)))

sasy   2013. november 10.

Ezt nem hinném,de kedves vagy!:)

iiilona   2013. november 22.

Kedves Bányászlány és Sas, látszik, hogy nem kisvárosban, vagy falun nőtettek fel :-)). Ilyen helyeken, a gyermek még nem tud menni, de már mindenkinek kell köszönnie, különösen ha férfi az illető :-)). Ha fogadják a köszönést, már megszólalhat az anyuka, illetve már jöhet kedvesen egy kérdés. :):):)
Tehát ha kölcsönösen feltartott kézzel, akarom mondani géppel, üdvözlitek egymást, talán kiderül, hogy egy csapatban játszotok:):):)

Remélem nem sért benneteket, hogy közbe szóltam. :))

Bányászlány   2013. november 23.

Drága iiilona a mai világban meglehetősen fura módja lenne egy fizimiskájáról nem ismert indás társunkat ily módon üdvözölni, ha meg minden egyes, masináját nyakában lógató embertársunknak oda hellóznánk megeshetne, hogy igencsak furcsán néznének vissza rám.
Igen, a falu, a vidék szokásmódja számomra is ismert és természetesen elfogadott, hiszen, ha Érden is (bár jó ideje városi rangra emelték már) végigmegyek egy lejtős, poros kis utcán és mosolygós, pirospozsgás nénike, vagy kerékpárját toló férfiember ismeretlenül is, de rám köszön, a világ legtermészetesebb módja, hogy kedves mosollyal, köszönéssel viszonozzam azt.
Ez, a mi kettőnk véletlen "találkozása" teljesen más kategóriába tartozik, mivel kis eltolódással voltunk ugyanazon helyen. :-)

iiilona   2013. november 23.

Kedves Bányászlány, természetesen tréfáltam:)) Egy percig sem gondoltam komolyan. Csak eljátszottam a gondolattal, mikor olvastam a kommunikációt kettőtök közt. És hát le is írtam bolondos gondolataimat. Már a kisközösségekben is csak az idősebb emberek gyakorolják, az idegen üdvözlését. :))

Bányászlány   2013. november 23.

Sajnos való igaz, változnak az emberek. Új korosztályok jönnek, mennek, az emberek kezdenek elidegenedni egymástó, persze ez nem törvényszerű. Én most mindenesetre elköszönök Tőled és kívánok kellemes hétvégét! :-)))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban