_
Retro Shop..
  • 2013. jún. 16.
  • 278
  • 5
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 4.2mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/125
ISO: 125
Készült: 2013. jún. 16. 11:49
Kevesebb
Több

DogTheDog   2013. június 25.

Letisztult hirdetes,kellemes dizajnnal.Aki rapillant azonnal tudja hova erkezett.Elozene,ha sajat magad kevered,You Tube,Tequila,es retro.Errol van itt szo kerem,csak igy tovabb.A legkomolyabb adalek,az a legyfogo fuggony reszleges imitacioja matricaval az ablakon,illetve a nevelot nelkulozo regiesnek latszo felirat a jobb oldalt.Szoval buntet.

Bányászlány   2013. június 25.

Nem látod, RETRÓ! Itt mindent szabad ebbe a kategóriába minden belefér, ez most a menő, meg a romkocsma!

DogTheDog   2013. június 25.

Szomoru.Nehez megmondani,hogy eloszor a szellemi szegenyseg volt,es azt kovette az anyagi,vagy forditva,de most mar mindekettoben toppon vagyunk.

Bányászlány   2013. június 25.

Nem tudom mennyire van mostanság rálátásod ezekre a dolgokra, de sajnos mindent elkövetnek, hogy így legyen. A sok ostoba meg, aki nem lát túl a agylágyító sorozatok végtelen bámúlásától azt gondolja minden úgy van jól, ahyogy éppen van! :-(((

DogTheDog   2013. június 25.

Nekem mar tizen eve is kiverte az akkori mentalitas a biztositekot,gondolom sokkal jobb nem lett azota.A kintiek 90%-a hasonlo kaliberu.Van itt olyan huszoneves,aki alig tud irni.Gozom sincs hogyan es milyen iskolat vegzett otthon,de magyar szavakat nem ismer,es sem elolvasni,sem leirni nem tudja oket.Allitolag tobb eve itt van,es meg munkaja nem volt.Segelyturista.

Bányászlány   2013. június 26.

Persze ez mostanság nagyon "trendi" elmenekülni a problémák elől, akár diplomával, vagy anélkül akár. Ismerek sok fiatalembert, fiút, lányt egyaránt (sokan megfordulnak az üzletben), akik termesztésnek veszik, hogy hátat fordítva az itthoni gondoknak (már amennyire vannak Neki) felhúzza a hétmérföldes csizmáját és neki a nagyvilágnak. Nem is olyan régen jött vissza egy krisna tudatú, a vallást gyakorló villamosvezető és állás nélküli párja Svédországból, már röpke két, ott töltött hét után. A lány itt se, ott se hajlandó a munkára, vagy, ha nagy nehezen neki is durálná magát, két nap múlna röpül, mert büdös Neki...a segélyről meg csak annyit, érdekes módon, majd mindegyiknek telik serre, vörösborra, energiaitalra, cigire, (hogy egyéb élvezeteket ne is említsek ezen a platformon), mobiloznak ha kell, ha nem...szóval valami nagyon el lett itt szúrva ebben a világban...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban