_
..pihenő....
  • 2012. okt. 23.
  • 233
  • 3
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 6.1mm
Rekesz: f/9.0
Zársebesség: 1/160
ISO: 125
Készült: 2012. okt. 24. 01:48
Kevesebb
Több

Bányászlány   2012. október 29.

..hát nem mondom, kellemesen elfáradtam a Moszkváról gyalogoltunk, persze meg-megállva egy-egy jó témánál. Ehez tudnod kell, hogy soha életemben nem szerettem tömegek közé vegyűlni, már a térről láttam a sok táblás, zászlós embert, -na, nem ezt én nem fogom végig fotózni.-mondtam magamnak. Aztán, ahogy a farkas a kismalacok ajtaján egyre közelebb és közelebb merészkedtem, mig nem azon vettem észre magam, hogy totál benne vagyok a "kemény magban", de miután béke volt és nyugalom, szépen a menet elött jóval elsétáltunk a hídfőig és ott vártuk be a vonulókat, jóval ez után készűlt ez a "megpihenős" fotó. :-))

nevetnijo   2012. október 30.

még szerencse, hogy a "kemény magban" nem jártál úgy mint a farkas :))) én sem szeretem a tömeget, néha egy-egy szakszervezeti megmozdulásra szoktam elmenni :)))

mammaróza   2012. november 01.

:) én a tavaly március 15-én valahogy belesodródtam a tömeg közepébe (egyedül) . .. hát... olyan pánikrohamot kaptam, azt sem tudom, hogy keveredtem ki belőle:):):) nem is merek azóta ilyen helyekre merészkedni!.):):)

Bányászlány   2012. november 02.

Kedves Mammaróza, látod pontosan ez volt, amitől én is tartottam, de nagy szerencsémre valahogy sikerűlt ellavíroznuk minden gond nélkűl ( lehet, hogy pont ezért bazsajgok ennyire ezen a fotón ) :-)))

mammaróza   2012. november 02.

:):) Csak bazsalyogjál mindig, jól áll az Neked!!!!:)

Kedvencnek jelölték
Albumokban