_
Török pogácsa, tojásrántottás puffancs...
  • 2012. aug. 12.
  • 203
  • 5
  • 2
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 4.2mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/100
ISO: 125
Készült: 2012. aug. 13. 00:19
Kevesebb
Több

DogTheDog   2012. augusztus 13.

Mifelenk a helyiek folyamatosan mosolyognak amig latjak a kamerat.Legkonyebb modja az identitas kideritesere.Az Irek akkor is mosolyognak,ha eppen a maganszferajukat zaklatom.
Ezzel szemben a kozep-kelet europai populacio nem mosolyog,esetleg egy-egy szep lany,de inkabb feleroltetnek egy flegman lenezo es persze szigoru arcot.
Persze miutan hozzateszem,hogy az ilyen latvanyosan agressziv pofak miatt nem lesznek benne a holnapi ujsagba,mind akar meg fotot.
Persze az ujsagos sztori nem igaz,de jot szoktam rajtuk szorakozni,ahogy ketsegbe tudnak esni egy semmitmondo hirre olyan valakitol,akit eletukben eloszor latnak.

Bányászlány   2012. augusztus 13.

Ezzel a helyes török pasival igazán nagy szerencsém volt, bár az is igaz, hogy azt megelőzendő vettem Tőle két szezámmagos karikát (ahogy Ő mondta török pogácsát)...jó, belátom az én szám sem állt be mindvégig, de ez az emberke annyira nyitott és kedves volt velünk, hogy beszéd közben még teával is kínálgatott, elmondta a fél életét és valóban egy élmény volt a vele töltött pár perc. Ez igazolja azt a vágyát is az ember lányának, hogy -amit nem igen ér el napjainkban a saját környezetében- hogy igenis nyitott tekintettel, szívvel feléd forduljon valaki és ráfigyelve megossza veled gondolatait...:-)))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban