_
Cicák. Mohó és Lily
  • 2011. nov. 12.
  • 259
  • 1
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Om & Mohó
Gyártó: Sony DSC-P93
Fókusztáv: 7.9mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/6
ISO: 400
Készült: 2006. jan. 21. 19:39
Kevesebb
Több

mammaróza   2013. október 03.

Aranyos! Aludni azt tudnak, és nagy hízelgők, tudják hogyan kell dörgölődni egy jutalomfalatért!.):)

Bányászlány   2013. október 03.

Macika nagyon öntörvényű, nem egy hízelkedő fajta,ha kevesli az ételt akkor bizony nagyon keserűen és vádlóan képes nyávogni egyfolytában, viszont mégis Ő a búvósabb, a úgy érzi itt az ideje, felugrik melléd, dagaszt egy kicsit és szorosan melléd simulva elaluszkál. Lilike az más természet, pont az ellentéte,Ő egy igazi örökmozgó, mindenhol ott szeretne lenni, ahol történik valami, igazi "vad" cicus, Őt aztán nem lehet megfogni, vagy ne adj Isten ölbe bevenni, akkor harap, karmol, viszont olyan bájos és édes, igazi kis hercegnő.
Sajnos már nem olyan fiatalok, már 16 évesek is elmúltak, de nagyon jó formában vannak, kicsit talán fogyni illenék, de hát az étvágy nagy úr. :-))

mammaróza   2013. október 03.

Lányomnál is Rorika a bohóc!!.):) Kimi, az képes átaludni a napot! Az evésnél is, Rorika kieszi a kaja javát, addig Kimi türelmesen ül mellette és nézi, amit meghagy az ő megeszi. Eleinte hiába volt külön tányér, akkor is ez volt!:):):)

Bányászlány   2013. október 03.

Mintha a cicáink tányérja előtt nézelődnék, annyira tipikus a leírásod, Maci balról, Lilike hosszas gondolkodás után jobbtól, Maci nevéhez hűen mohón fal,Lilike csipeget, félszegen, fel-felpislant, lemarad, Macika meg szépen kitúrja, mihelyst végzett a saját adagjával, ha ott vagyok, próbálom visszatartani a kis betyár falánk cicámat. :-))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban