_
Itt a vége (szép volt)
  • 2019. jan. 28.
  • 522
  • 13
  • 9
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

olzsi   2019. január 28.

Az évek során valami megváltozott az inda oldalon, már nem olyan, mint volt Például már ritkán és alig-alig választanak ki képeket az "Érdekes képek" kategóriájában és így aki nem közvetlen ismerős fotós társ, az nem is találkozhat még a jobb fotókkal sem.

H1N1   2019. január 28.

Én is osztom olzsi véleményét, nagyon összevissza működik az oldal! Akit nem jelöltem ezidáig követésre, nem is látom egyáltalán, nem tudom hol van az a sok fotós aki ma is ott található a fotósok listáján, vagy ennyien "kiszálltak!?" Csak akkor nem értem azt sem, hogy a nézettségi számok miért olyanok amilyenek. Nálam előfordult, hogy egyik nap 32 a másik napon 1300 feletti, azután több hónapos szünet?? Lehet, hogy már alig vagyunk aktívak??? Jó lenne, ha az oldal kezelői valamit nyilatkoznának ezügyben, mert úgy tűnik mintha heti egy alkalommal valaki körbenézne kell-e valamit tennie??!!!

hmika   2019. január 28.

Az összes látogatottság is úgy tűnik sokat csökkent. Az oldal kezelése is elég furcsa. Az érdekes képeket heteken keresztül nem frissítik. Sose értettem, hogy működik az. Ki kezeli? Milyen alapon kerülnek oda képek?

Krémusz   2019. január 28.

Szomorú, számadás, pedig olyan jó lenne, ha működne az oldal......
Köszi Aussi, hogy idén is elkészítetted, pedig, gondolom, nem sok örömöt adott az önként vállalt feladat most.
A vége táblával még várnék. Hogy mire? lehet, hogy a csodára.
Jó lenne, ha az oldal üzemeltetője olvasná, amit itt írunk és felélesztené a blogot, a különböző belső versenyeket, tematikus feladatokat és újra életet lehelne az Indába. Sokunk bölcsője és találkozási helye volt, illetve az még valamelyest most is.
Én nagyon hálás vagyok azoknak a tapasztaltabb fotóstársaknak, akik a kezdetekkor sok-sok tanáccsal segítettek fejlődni.

H1N1   2019. január 28.

Kedves Karolina, bemész a saját oldaladra, ott a felső sorban rálépsz a "kedvenceim" gombra, majd a felnyíló ablakban a képek feletti sorban található a "felhasználók" amire rákattintva felnyílik egy kb 40-42 oldalas lista a regisztrált fotósokról. Ezek között vannak olyanok is akik már biztosan nem jelennek meg fotóikkal! Egyszer összeszámoltam, kb 850-es számra emlékszem, akik regisztráltak.

H1N1   2019. január 28.

Kedves Krémusz: nagyon jól összefoglaltad, ami hiányzik és annak idején működött is!!!

jube7   2019. január 29.

Köszönjük a fáradozást! Ez van sajnos.

HJG   2019. február 04.

Mivel az "anyaoldal" hozzájárulást/támogatást kér/kért az olvasóitól úgy gondolom, hogy erre a felületre már nem jut se anyagi se humán figyelem...
Nem csak a fent említett jelenségeken tapasztalható, hanem pl. technikai oldalról sem fejlődik pl. mobiltelefon kompatibiltás, feltöltési nehézségek és olyan segédletet ajánl ami már bőven meghaladott....

Regulus   2019. február 05.

Nem kell mindenért az Indát hibáztatni (most először védem meg). Nem "ő" a hibás, hogy az amatőrök többsége nívótlan képeket küld be, ugyanilyen szinten barátilag, ill. szimpátia alapján osztogatja a szívecskéket, és azt már kb. fél éve megpendítettem, hogy ha ez így folytatódik, az Inda jelentőségét fogja veszíteni. Van aki nagy tömegben teszi fel az utazási képeit, legtöbbjük családi fotó - és láss csodát, mégis megjelennek rajtuk a "szavazatok" (bár ezt nem így hívják). Ezt senki nem veszi észre, és aki ezt szóvá meri tenni, az közellenség. Ennyire nem legyünk amatőrök.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban