_
Hajnali folyóépítők
  • 2013. okt. 25.
  • 441
  • 4
  • 1
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Minap találkoztam egy emberrel, aki érdekes dolgokat mesélt nekem.

Azt mondja, volt egy bolygó, ahol nem úgy működtek a dolgok, mint mit megszoktunk a sajátunkon. Elég különleges népség lakott ott - mármint a mi szemszögünkből mindenképp az -, mert nem a folyók mellé építették városaikat, mint mi, hanem a városaikhoz építették a folyókat.

Tudom, tudom... Hülyén hangzik a dolog, én is csak néztem először, mint vak a moziban - már elnézést a vakoktól.

Jeromos - hívjuk így most -, szóval Jeromos azt állította, hogy az Iktaiak megépítettek egy várost bárhol a felszínen, házakkal, utakkal, HIDAKKAL, mindennel együtt, és aztán a hidak mellett felállítottak néhány darut. Ezek a daruk csak kinézetben hasonlítottak a mi daruinkra, egyébként messze-messze más volt a feladatuk, s létezésük módja.

Szóval ott voltak a daruk... és a kezelőik. Ezt ki kell, hogy emeljem, mert a kezelők voltak a lényeg. Ugyanis Ők voltak azok, akik látták azokat a mások számára érzékelhetetlen dimenziókat, vagy nem is tudom, minek hívjam őket, amikből a daruk mozgatásával a "semmiből" előhozták a vizet.

Először csak egy kis csermely csordogált a hidak alatt, a daruk lábánál, aztán ahogy egyre több és több vizet emeltek fel a daruk és helyezték a helyére, úgy a bolygó is érezte a változást, és elkezdett hozzájárulni a folyó létrejöttéhez. Aztán egyszer csak ott vágtatott a folyó hidak alatt, s folyt egészen az óceánokig.

Tudom, fura, de hát én is csak úgy hallottam, s most meséltem Nektek. Mindenki tegye fel a "vagy igen, vagy nem" polcára a fejében ezt a történetet.

www.facebook.com/AshenThePhotographer
Gyártó: Canon EOS 550D
Fókusztáv: 23mm
Rekesz: f/9.0
Zársebesség: 1/100
ISO: 100
Készült: 2012. jan. 01. 16:44
Kevesebb
Több

Ashen   2014. január 20.

Köszönöm, örülök, hogy tetszenek. :)
Nézegesd meg a weboldalam, ha van kedved.
www.soullights.me

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban