_
Mostari öreg híd
  • 2011. júl. 17.
  • 1989
  • 23
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-F828
Fókusztáv: 8.3mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/250
ISO: 64
Készült: 2011. júl. 09. 14:38
Kevesebb
Több

arcsikex   2011. július 19.

Köszönöm :) Elég nagy bátorság kellett nekem ehhez, mert egy minaret tetejéről fényképeztem, és rettenetesen tériszonyos vagyok :D

tacsifoto   2011. július 19.

El sem tudtam képzelni, honnan vetted fel ezt a képet. Jó magas lehet az a minaret. A tériszony talán egyszer elmúlik. A fiam keresztfia, aki kb. annyi idős mint Te (1994-es) sokáig rettentő tériszonyos volt. Mindig el szoktam vinni őt a nagy túráimra, de sosem erőltettem, hogy jöjjön fel erre vagy arra a kilátóra.

Salgó várára viszont annyira kíváncsi volt, hogy erőt vett magán és egy lengő létrán feljött utánam a vár legfelső szintjére. Már kezdtem kétségbeesni, hogyan vonszoljuk le onnan, de csodák csodája, akkor és ott elmúlt a tériszonya. Azóta már sportrepülésen is részt vett, és szép légi felvételeket készített.
Meglátod, a Te tériszonyod is el fog múlni.

arcsikex   2011. július 19.

Nekem is már javul :) De van egy régi határőr torony a Borsó hegyen, és télen próbálkoztunk oda felmenni, és már amikor rászántam magam, hogy legyőzöm a tériszonyom akkor mondta a Máté, hogy tele van darázsfészekkel... na én ott fordultam vissza :D De kötélparkon is voltam már, és élveztem, és nem nagyon törődtem a magassággal :)

tacsifoto   2011. július 19.

Akkor talán nem is a magasság, hanem a darazsak miatt fordultál vissza. A régi határőrtornyok félelmetesek, oda én sem igen merek felmenni. Legrémesebb kilátó a Tepke hegyen van (Cserhát hegység) Vasból van, csúszik, szakadt az eső stb. de csak felmásztunk. Megérte, mert onnan a leggyönyörűbb a Mátra, és az ragyogott a napfényben és a szivárványban. Sajnos a szakadó eső miatt nem lehetett elővenni a fényképezőgépeket.
Remélem, azóta már újjáépítették azt a rozoga tákolmányt.

Kedvencnek jelölték
Albumokban